menu

Zaalvoetbal jeugdteams LSC 1890

Nieuws Geplaatst door Arnold Boersma

De eerste competitiehelft zit er weer op en de winterstop staat voor de deur. Om in de winterstop bezig te blijven zijn er een aantal zaalactiviteiten georganiseerd voor onze jeugd.

Kerstzaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie

De selectieteams (1e 2 teams van de jaarlaag) vanaf JO11-1 en meiden MO17 en MO15 zijn ingeschreven voor het kerstzaalvoetbaltoernooi wat plaatst vindt in de kerstvakantie. De betreffende teams hebben reeds via de leiders de benodigde informatie, speeldata en schema’s ontvangen.

Snacktoernooi 4 februari

Ons traditionele snacktoernooi voor alle jeugdteams (muv JO19 teams, die met senioren meedoen op 7 januari) vindt plaats op zaterdag 4 februari van 09.00 – 18.00 uur op het Schuttersveld. De definitieve indeling voor deze dag volgt tzt op de website.

Onderling zaalvoetbal in februari

Voor de teams die niet meedoen aan het kerstzaalvoetbaltoernooi organiseren we nog momenten om onderling te kunnen zaalvoetballen. Op 12, 19 en 26 februari hebben we de beschikking over de zaal in het Schuttersveld. Hiervoor zal een planning worden gemaakt die ook tzt op de website verschijnt.

Alvast veel plezier toegewenst!

Jeugdcommissie LSC 1890

 

 

 

  • Deel dit artikel