menu

Wedstrijdzaken op de app

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Beste leden van LSC 1890,

Komend seizoen verandert er veel in het voetbal. Er is nu een app beschikbaar waarmee digitaal het wedstrijdformulier kan worden ingevuld en waarin digitaal de spelerspassen zijn ondergebracht.

De app met de naam Wedstrijdzaken is vanaf nu te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. De Wedstrijdzaken app is bestemd voor alle spelers/aanvoerders, teammanagers/-leiders, wedstrijdsecretarissen, club- en bondsscheidsrechters en overige officials die betrokken zijn bij het invullen van het wedstrijdformulier.

Wij verzoeken je dan ook om de app te downloaden en om je te registreren. Je kan je alleen registreren met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van naam vereniging.

Lukt het niet om te registreren, neem dan contact op met emailadres vereniging om het e-mailadres te achterhalen of het juiste e-mailadres te laten vastleggen.

Als aanvoerder/speler zie je in de Wedstrijdzaken app je persoonlijke programma. Dit wordt bepaald door het team waarin je bent ingedeeld door de club.

Voor meer info: eelcomeijer@home.nl

  • Deel dit artikel