menu

Voorbeschouwing LSC 1890 – vv Beilen

Nieuws Geplaatst door Jan Ligthart

Zondag speelt LSC 1890 1 de een-na-laatste thuiswedstrijd van jubileumjaar 2015. Alvast een warm welkom voor onze gasten uit Beilen en scheidsrechter Beijert.

Met één wedstrijd minder dan de directe concurrenten staat het eerste elftal van LSC op een keurige derde plaats. Het gelijkspel tegen DTD (3-3) was zuur, maar niet fataal puntverlies. Als LSC de afgelaste wedstrijd tegen ONB wint, dan staat de ploeg van Bert Hollander samen met LAC Frisia op de bovenste plaats van Tweede Klasse K.

Één plek onder LSC vinden we vv Beilen. De tegenstander van vandaag deed vorige week zeer goede zaken door Emmeloord met 3-1 te verslaan. Daardoor steeg het team van Gerjan van der Hoogen van de zesde naar de vierde plek van 2K. Nu de Drentenaren op stoom zijn, kunnen ze bij een overwinning aansluiting vinden met de top drie.

Daarvoor moet dan wel afgerekend worden met virtueel koploper LSC. Een team dat makkelijk scoort en weinig weggeeft. Trainer Bert Hollander heeft weinig reden om zijn elftal wekelijks te veranderen, want het loopt zowel verdedigend als aanvallend als een trein. Bovendien beschikt Hollander over reserves die moeiteloos meedraaien in het eerste elftal.

We zullen zien welk elftal zondag aan het langste eind trekt. De man waar u en de verdediging van LSC zondag op moet letten heet Bertus Wolters. Vorig jaar goed voor 32 competitiedoelpunten en ook dit jaar heeft de spits al acht keer het doel gevonden. We wensen u alvast een sportieve en plezierige wedstrijd toe.

15nov_LSC_poster (1)

  • Deel dit artikel