menu

Op de dag dat wij op de kop af ons 128-jarig bestaan vieren, vragen wij graag uw aandacht voor het volgende heugelijke hoogtepunt in de rijke historie van ons prachtige club.

‘Een juichtoon da-vre langs de velden, voor ons dierbaar stadsje Sneek’

Een ploeg vol dappere Sneeker helden strijdt 23 juni 2018 op het Leeuwarder Sportpark van LSC 1890 tegen niemand minder dan Lucky Ajax. Sneek tegen Amsterdam, Johan Abma tegen Frank de Boer en Sandor van der Heide versus ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart. Een affiche om van te dromen.

Dit is de kans om de voetbalhelden van een recent, maar ook verder verleden te aanschouwen. Een elftal vol Sneeker toppers van weleer, tegen het grote Ajax met bekende spelers uit de rijke historie van de Amsterdamse grootmacht.
Het duel tussen de beste oud-spelers van ONS Sneek, Sneek Wit Zwart, LSC 1890, Waterpoort Boys en Black Boys, die de stadskleuren van onze Waterpoort verdedigen in een wedstrijd die georganiseerd wordt ter ere van het tienjarig bestaan van het Classisc jeugdtoernooi van LSC 1890, kenmerkt het motto “Een thuis voor velen”. Het belooft een Sneker voetbalfeest te worden om niet snel te vergeten, met volop voetbal, muziek, gezelligheid en schitterende voetbalprijzen.

Meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel, de selecties van beide elftallen en de te winnen prijzen volgt de komende tijd. Houdt daarvoor onze kanalen scherp in de gaten.

Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 23e juni 19.00 uur.

  • Deel dit artikel