menu

Trinitas – LSC 4

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

Trinitas – LSC 4

Naarmate de zon in de vroege ochtend aan de horizon verscheen kwamen de heren van LSC 4 langzaam het sportpark binnenstromen. De aanvangstijd was vastgesteld op iets voor 09:00 in de ochtend. Normaliter is dit een behoorlijk obstakel voor veel jongens maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit en zowaar iedereen was keurig op tijd. Wellicht kwam dit doordat de selectie wat krapper was dan andere wedstrijddagen.

Vervolgens sloeg men de weg in richting Elsloo. De eerste kilometers werden opgevreten alsof het niets was maar al snel kwamen de mannen tot de conclusie dat wereld achter Wolvega snel ophoudt. Maar een lange zit van +/- 45 minuten arriveerde men op de plaats van bestemming. En vol fanatisme maakte de jongens zich klaar voor de wedstrijd.

De scheidsrechter van dienst floot voor het startsignaal en datzelfde fluitje zouden de mannen van LSC nog heel vaak in het verloop van de wedstrijd horen. LSC begon redelijk aan de wedstrijd en deelde enkele speldenprikjes uit, echter resulteerde dit niet in grote kansen laat staan doelpunten. In het tweede deel van de eerste helft begon Trinitas gestaag mee te voetballen en ontstonden zo de eerste kansen echter hield Joris zijn goals met enkele knappe reddingen schoon. Al met al resulteerde dit in een 0-0 ruststand.

In het restant van de wedstrijd, welteverstaan als de tweede helft trok Trinitas het initiatief naar zich toe en resulteerde dit in enkele gemiste kansen. Echter viel de 1-0 voor de thuisploeg wel met enige geluk. De bal caramboleerde met enig geluk en fortuin in de goal via de rug van Erik. Dit alles was typerend voor de tweede helft die rommelig verliep met als hoogtepunten enige overtredingen. Noemenswaardige kansen zijn niet meer voorgevallen en dus is de eindstand afgelopen zondagochtend op 1-0 geëindigd.

  • Deel dit artikel