menu

Sportpark kleurt blauw bij JO15-1

Verslag Geplaatst door

Zaterdag werd de wedstrijd svcLSC1890 JO15-1 tegen Heerenveense Boys JO15-1 gespeeld. Een duel om plaats 1 in de 3e divisie.  LSC stond drie punten achter en bij winst zouden ze weer gelijk komen. In de middag moest Drachtster Boys die ook nog volop meedoet.

Vanwege het belang van de wedstrijd werd door trouwe supporters (JW G) vooraf aan de wedstrijd even wat sfeer gemaakt wat in de wijde omgeving te bewonderen was.

De eerste helft was flink aftasten en mogelijkheden voor beide teams en met 0-0 werd de rust ingegaan. De 2e helft was er een om nog lang te koesteren en zal vast bij menig speler nog vaak genoemd worden, dat je een achterstand altijd kunt rechtzetten….

H Boys begon voortvarend in de 2e helft en kreeg wat kansjes die ze uiteindelijk in de 14-de en 15-de minuut wist te verzilveren. LSC keek tegen een 2-0 achterstand aan ongeloof bij een ieder en bij de vele meegereisde supporters van H Boys leidde het tot veel vreugde.  LSC rechtte echter haar rug en ging vol op de aanval. Per wist met een afstand schot in de kruising de ban te breken en het team ging er weer in geloven. LSC bleef op de aanval en na een combinatie wist Gillermo de 2-2 binnen te schieten. Een gele kaart voor het uittrekken van zijn shirt deerde hem niet. Daar LSC zich realiseerde dat alleen winst hun echt kon helpen ging zelfs de keeper bij een corner mee naar voren. Een gevaarlijke situatie voor de goal leidde wederom tot een corner en Mounhir, half geblesseerd, wist deze binnen te koppen. Het sportcomplex trilde op haar grondvesten… Vlak daarna reeg de keeper van H Boys nog rood voor hands buiten het strafschopgebied  en na de genomen vrije trap floot de scheidsrechter voor einde wedstrijd.

Gespannen werd de app in de gaten gehouden voor de middagwedstrijd van Drachtser Boys. Uiteindelijk kwam de stand binnen. 2-0 winst. Met nog twee wedstrijden te gaan is alles mogelijk. Weet Drachtser Boys te koppositie vast te houden of gaat H Boys of onze LSC er met de buit vandoor…

 

 

 

  • Deel dit artikel