menu

Sportieve afsluiting seizoen van JO11-2

Verslag Geplaatst door Arnold Boersma

Vrijdag 30 juni was het zover. De jongens uit JO11-2 gingen voor het waterskiën. Met zijn allen op de fiets vanaf het vaste verzamelpunt het Rak naar de waterskibaan bij de Potten. Met vol enthousiasme trokken de jongens een mooi pak aan en werden de zwemvesten getest. Voor sommigen was dit al een feestje. In het water plonsen en weer omhoogschieten. Wat een lol.

Al snel werden ze tot de orde geroepen door Jos, vader van Jay. Jos heeft de jongens instructie gegeven en daar gingen ze om de beurt voor de eerste ervaring op ski’s het water op. Waar de 1 na een meter al ten val ging, ging de ander al bij de eerste poging tot de eerste bocht. Jay had het duidelijk al vaker gedaan en skiede mooi het eerste bochtje om. Uiteindelijk lukte het hem zelfs een hele ronde te maken. Voordeel van snel vallen, was dat je niet ver hoefde terug te zwemmen. De jongens die verder kwamen tot na de tweede bocht hebben wat zwem en loopmeters gemaakt. Toch mocht dit voor niemand de pret drukken. Met veel enthousiasme en plezier kwamen ze rennend terug met ski’s in de armen om zo snel mogelijk voor een volgende poging te gaan.

Alle jongens hebben zichzelf verbeterd binnen dit uurtje. Wat ontzettend knap is dat. Wellicht zitten er jongens bij die hun vaardigheden nog verder gaan verbeteren. Na dit uur, hebben ze lekker gedoucht en in de kantine bij de waterskibaan en een patatje gegeten. Terug op de fiets naar Sneek en ter afsluiting een drankje en hapje bij Jeroen en Thea thuis.

Al met al een top afsluiting voor spelers, ouders en broertjes en zusjes. Wat hebben de jongens een mooi voetbalseizoen gehad. Richard en Jeroen bedankt voor de coaching en begeleiding dit seizoen. Patrick en Joris bedankt voor het trainen en verder iedereen die erbij betrokken is.

Op naar een nieuw sportief voetbalseizoen.

 

  • Deel dit artikel