menu

Regioteam ZWF – met belangrijk aandeel LSC1890 – succesvol in Jorn Feenstra Toernooi.

Verslag Geplaatst door Jan Ligthart

Het Regioteam ZWF , onder leiding van coach Herman Kamminga en met een royale inbreng van LSC1890 hebben een fantastisch toernooi gespeeld. Het werd in een competitie van 10 (internationale) teams bijzonder knap vijfde! Daarmee liet het de selecties van Hull City, KV Mechelen en ook FC Twente achter zich. Winnaar van het toernooi werd Odense BK uit Denemarken.

Het Regioteam is een gelegenheidsteam dat dit jaar voor het eerst meedeed aan het 7e Jorn Feenstra toernooi. Het is samengesteld uit talenten van diverse voetbalverenigingen uit de gemeente Zuid West Frylan. Het Jorn Feenstra toernooi staat volledig in het teken van het Kinderen Kankervrij fonds (KIKA).

Namens LSC1890 deden de volgende spelers mee: Mounir Loolofs, Finn Klabou, Hugo Potma, Wytse Tjalsma, Ruben van der Zee, Yme Bruinsma, Merijn Haak, Vigo Slippens.

Voor alle spelers een super mooie ervaring om tegen dergelijke topteams te mogen spelen. Ze hebben prima partijen gespeeld. Geen enkele verliespartij en in de afsluitende wedstrijd winst op FC Twente met daarbij een geweldig doelpunt door – zo mogen we wel zeggen – uitblinker Mounir! In drie trainingen en twee oefenwedstrijden is heel snel een goed draaiend team gesmeed dat diverse BVO’s achter zich gelaten heeft. Een teken dat er veel talent in de regio aanwezig is een zeker ook binnen LSC1890.

Namens alle spelers en begeleiders willen we de organisatoren van het toernooi bedanken voor de geweldige ervaring.

Maar ook dank aan het bestuur van LSC1890 om spelers de gelegenheid te geven aan dit toernooi mee te mogen doen.

 

  • Deel dit artikel