menu

Moeizame overwinning LSC D1

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

LSC speelde afgelopen zaterdag met mooi weer tegen Heerenveense Boys.

Tot onze verbazing kwam de tegenstander maar met 10 spelers. Dit werkte niet in ons voordeel, omdat we weer dachten van “dat winnen we wel even”. Hierdoor begonnen we met een niet al te goede instelling aan de wedstrijd.

Het liep bij LSC allemaal niet zo lekker. We konden elkaar niet goed vinden en hadden dus een niet al te best veldspel. Uiteindelijk kwam onze spits met een goede actie langs de keeper, maar werd door de keeper onderuitgehaald. Een penalty dus, deze bal werd rustig en beheerst binnen geschoten 1-0. Heerenveense Boys kwam met een aanval die beter verdedigd had kunnen worden. Hierdoor schoot de tegenstander de bal hoog in het goal. 1-1. Hiermee gingen we de rust in.

Na een pittig gesprek van onze leider ging LSC weer met frisse moed de wedstrijd in. Je zag dat de instelling veel beter was. We gingen in ons eigen tempo voetballen en dat leidde tot kansen die niet werden benut. Toch viel uiteindelijk de 2-1 door een afstandsschot. Hierdoor wonnen we met moeite, maar terecht de wedstrijd.
Mart Loopstra

  • Deel dit artikel