menu

lsc4 tegen aenwirdum

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

L.S.C. we mochten tegen Aengwirdum spelen voor de 3 punten. De jongens gingen met hoge verwachtingen in de auto omdat het 1e van Aengwirdum ook moest spelen en daardoor geen spelers mee konden nemen. Eenmaal aangekomen zagen de vedettes van het team natuurlijk de dames van het turn team waar ze toen ook met volle aandacht aan het kijken waren. Iets later was het toch tijd om eindelijk de kleedkamer in te gaan. De jongens wisten de opstelling al omdat Carlo deze de dag ervoor gedeeld had in de groep. De jongens wisten niet wat ze toen zagen. Tank op de CV! zal dit wel goedkomen?

Na de warming-up en de laatste woorden van Carlo was het dan toch eindelijk tijd om te beginnen aan de wedstrijd. Het 4e begon goed aan de wedstrijd met veel combinaties en rust in het spel zaten ze veel opzoek naar De mannen van L.S.C. 4 stonden op zondag 2 februari om 10:45 klaar in de kantine van ruimtes om te scoren. Met een paar kansen hier en daar. Maar in de 34e minuut zet tank een stevige tackel in en veroverd de bal. Deze bal komt uiteindelijk aan in de voeten van wout die een prachtige streep in het zijnet schiet GOAL. Na dit goal hielden de jongens goed de concentratie en hebben de 1e helft goed uitgespeeld.

Tijdens de rust met een theetje werd tank gewisseld en even later begon de 2e helft. Deze helft begonnen we weer goed met rust in het spel en ruimte op het veld maken. Wat ook goed was want even later met een mooie uithaal van Poiesz buiten de 16 vloog de bal er natuurlijk zoals hij vaker dit seizoen doet er weer in. 2-0. De jongens werden na dit goal wat makkelijker en er gingen steeds meer ballen fout gegeven. Helaas door een fout van Dolus kreeg de spits de bal zo maar in hun voeten en die stuurde hun snelle buiten diep en die maakte deze ook keurig af 2-1. De jongens hadden het niet door maar Aengwirdum speelde ineens met 10 man doordat hun niet genoeg wissels hadden. Hier werd ook gebruik van gemaakt door een ingooi van Arvid die mooi op maat was voor onze net ingebrachte spits Tank. Die hem natuurlijk zoals tank altijd doet in het achter net plaatst 3-1. Dit was tevens ook de eindstand van de wedstrijd.

  • Deel dit artikel