menu

LSC verliest dure punten tegen VKW

Verslag Geplaatst door Jan Ligthart

LSC 1890 heeft zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen. In een matige pot deed een late goal van VKW de ploeg van Hollander de das om.

LSC, dat startte met Patrick Zijda en Rodi de Boer in de basis, had het moeilijk om zijn eigen spel te spelen. De kansen waren dan ook aan beide kanten schaars en ook het veldspel was niet om van naar huis te schrijven. De kansen die zich in de tweede helft voordeden waren voor VKW. Keeper Douma kon echter redding brengen en zag het andere schot voorlangs gaan.

Net voor rust was de geblesseerde Allard Westerdijk vervangen voor Erwin Slik. Ook na de rust kon LSC weinig kansen creëeren, hetgeen waar de blauwhemden doorgaans weinig moeite mee hebben. Ook invallers Steven van der Zee en Alex Jansen konden de lans niet breken.

VKW was in de slotfase nog het meest dichtbij een overwinning. Een scherpe voorzet van Anjo Willems werd door Roy Hutter op de lat gekopt. Niet veel later kreeg LSC alsnog de deksel op de neus. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd schoot Anjo Willems de bal binnen. Een zuur verlies voor titelkandidaat LSC dat zich de komende week moet gaan richten op de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Wolvega.

 

 

  • Deel dit artikel