menu
Onlangs hebben de dappere voetballers van LSC JO8/2 het kampioenschap binnen gehaald en dat is toch een bijzondere topprestatie!
Bijzonder omdat dit jaar voor het eerst een JO8 competitie wordt georganiseerd door de KNVB. Daarnaast heeft de KNVB bedacht dat er geen stand wordt bijgehouden. Waarom dan toch kampioen?
Nadat we alle sportieve, enthousiaste en soms soms spannende wedstrijden hadden gewonnen, was er geen twijfel over de terechte kampioen. LSC JO8/2 kon met een brede glimlach en vol trots genieten van patat en limonade en onder luid gejuich van ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s kregen alle spelers een schitterende beker ter herinnering. Met de borst vooruit en vol met mooie herinneringen konden we deze seizoenshelft perfect afsluiten.
We kijken nu al uit naar de volgende ronde in het voorjaar, zodat we weer iedere zaterdag lekker kunnen voetballen, want dat is toch het mooiste dat er is! Tygo, Nicky, Tieme, Tony, Jens, Ties V, Rogier en Ties B, van harte gefeliciteerd!!
  • Deel dit artikel