menu

LSC B3 wacht spannende week voor de titel

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

LSC B3 heeft een zeer belangrijke overwinning geboekt op SC Joure B3.

De heleweek is er naar deze wedstrijd toe geleefd, omdat er gewonnen moest worden, om nog kans te maken op het kampioenschap.

Het is gelukt. Een dikverdiende zege voor deze toppers. Gelijk werd er fel gestart door de blues en we kwamen dan ook vrij makkelijk op een 0-2 voorsprong.

Helaas wist Joure terug te komen tot 1-2 met toch 10 minuten te gaan in de 1e helft. Alsnog vlak voor de rust scoorde Gerben zijn 3 treffer en stond het 1-3.

Toch moesten we in de 2e helft scherp blijven, en de overwinning veilig stellen. Het werd 4-1 door the Sneekers en terecht was dit.

Joure kreeg een mooie kans en scoorde daaruit. Het was 2-4. Al snel wisten wij weer te domineren en scoorde nogmaals. 2-5 Joure kwam weer een stapje dichterbij En het was 3-5. De overwinning was al een feit en the blues scoorde nog een keer 3-6 was de eindstand en iedereen was erg blij.

Met nog 1 wedstrijd te gaan is B3 nog volop in de race voor het kampioenschap in de voorjaars competitie. Zaterdag 23 mei om 14:15 spelen wij de belangrijke wedstrijd tegen DWP B1. Op dit moment staat Heerenveen op de 1e plaats met 12 punten. Heerenveen is al uitgespeeld. LSC en DWP volgen daar achter met 11 punten. En Joure met 10 punten. LSC treedt thuis aan tegen DWP, en Joure moet op bezoek bij SWZ. Het kan dus nog enorm spannend worden en gaan er dan ook helemaal voor. Iedereen heeft er erg veel zin in en iedereen is welkom om ons naar de titel te schreeuwen!!!

Tot volgende week, namens LSC B3.

  • Deel dit artikel