menu

LSC 4 zet weg in naar doelstelling

Verslag Geplaatst door het bestuur

Zondag 14-10-2018

Op deze mooi herfstzondag speelde LSC 1890 4 eindelijk hun eerste thuis wedstrijd van de competitie , 2 weken geleden werd zoals zo vaak in het amateur voetbal weer eens afgebeld door de tegenstander van toen maar nu werd er gevoetbald en wel tegen Surhuisterveen 2 .

De heren moesten om 13:15 verzamelen om even gezellig met zijn allen een bakje koffie te drinken en rustig voor te bereiden op de wedstrijd , net als vorige week tegen lemmer was er nu ook weer gebak bij de koffie vorige week was Marco Sikkes(BOK) jarig en deze week Jesse de Jong ( WOUT) alsnog gefeliciteerd heren en de oranje koek smaakte prima .

Na deze periode van rust en relaxen gingen de mannen van LSC 4 de kleedkamer in om zo de opstelling van de trainer aan te horen en de speech het moest beter als vorige week tegen Lemmer waarbij LSC zich zelf veel te kort gedaan heeft.
Voetballen onder hun niveau wat resulteerde in een 1-1 gelijk spel.
Dat het vandaag beter moest was voor iedereen wel duidelijk !! .

LSC begon met de volgende 11 spelers aan de aftrap in een 1-4-3-3 formatie .

1 Joris Spijkstra
2 Arvid Vermeer, 3 Erik Meijer , 4 Marc Wiersma (C), 5 Kilian Molenmaker .
6 Marco Sikkes , 10 Lorenzo Silvius , 8 Mats Landmeter .
7 Vester Jorna , 9 Ole Jens Wiersma ( JO19-2), 11 Jesse de Jong .

Wisselspelers :
12 Dennis vd Veen
13 Bas van Dronkelaar
14 Ayden Faber (JO17-2)
15 Nick Jochems

LSC begon geconcentreerd aan de wedstrijd wat vooraf werd besproken werd keurig uitgevoerd LSC gaf de tegenstander ruimte om te voetballen en vervolgens zelf de bal te veroveren en zodoende het spel te maken en proberen kansen te creeeren .
Helaas moest Marc het veld al vroeg verlaten ivm lichte blessure en de werd vervangen door Ayden Faber , Deze jongen was mee als gast speler vanuit JO17-2 een veel belovend talent en hij kwam centraal achterin te voetballen met Erik .
Ayden verdiend een waar compliment want hij heeft een uitstekende wedstrijd gevoetbald een dikke 10 gehaald .

Nadat Marc het veld had verlaten moest ook Jesse eraf van de trainer om zo later weer in de 2e helft mee te kunnen doen .
Jesse werd vervangen door Dennis ( Vrijetrappen Koning ) Waardoor Kilian links voor kwam te voetballen en Dennis linksback , Dennis stond koud in het veld of we kregen een vrijetrap mee Dennis ging achter de bal staan (25 meter ) en schoot hem geweldig richting de goal meestal scoort dennis maar deze keer kwam de bal op de lat en werd daarna keurig binnen gekopt door Kilian . Zo kwam LSC op 1-0 voorsprong LSC kreeg daarna ontzettend veel kansen en waren heer en meester op het veld door weer een goede aanval kwam LSC via Spits Ole Jens Wiersma ( JO19-2) op 2-0 .
Ook Ole deed weer mee zoals al vele jaren zijn we blij met zoon goede spits die zaterdag bij A2 al 3x scoorde laat ook zijn kwaliteiten zien in het senioren voetbal .
lsc bleef de betere ploeg en ging met 2-0 de rust in .

Na rust bleef LSC de betere ploeg en werd er een vervanger ingebracht NIck Jochems maakte zijn rentree na blessureleed van 4 maanden mocht hij van de trainer eindelijk weer minuten maken .

LSC kwam al snel op 3-0 door een eigen goal en zo denderde LSC door. De 4-0 werd gescoord door Lorenzo Silvius een wereldgoal !! de 5-0 scoorde Vester Jorna , Surhuisterveen bleef voetballen en kregen soms wat kansen zij scoorde door een goede aanval nog de 5-1 maar lsc ging door met waar ze mee bezig waren doelpunten maken de trainer bracht Ole weer binnen de lijnen hij tekende voor de 6 -1 en ook de Libero de man die in alle elftallen van LSC al een keer debuteerde Mats landmeter mocht ook vandaag debuteren in LSC 4 en dit bekroonde hij met een mooie goal de 7-1 ook de jarige Jesse pikte nog een doelpunt mee en zorgde voor de eindstand van 8-1 .
Tommy Postma floot een uitstekende wedstrijd Bedankt scheids !!

LSC 4 wil dit jaar heel graag gaan voor een prijs en daar wil iedereen zich voor inzetten dit is het begin we zijn gestegen naar plaats 4 in de competitie en spelen komende zondag de KNOCK-OUT fase de bekeruit in bergum tegen het plaatselijke 3 hier willen de heren ook weer hoge ogen gooien .

De weg naar de Doelstelling is ingeslagen en LSC 4 houdt u wekelijkse op de hoogte van de resultaten van komend seizoen .

Tot horens

  • Deel dit artikel