menu

LSC 4 weer geen 3 punten

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

LSC 4 weer geen 3 punten.
Op een zon overgoten sportpark mocht LSC 4 het op nemen tegen een laagvlieger De Blesse 2. Na mindere resultaten begin dit seizoen waren de 3 punten dan ook zeer nodig, en kan deze wedstrijd ook als een echte degradatie kraker gezien worden.
LSC4 Begon weer met zijn enige formatie die het team kent de 433 van Carlo Serra. Na een zwak begin van de thuis ploeg werd dit ook afgestraft door een tegen goal. Door een vakkundige counter na bal verlies van de ‘’heilige middenvelders’’ de spelers die nooit worden gewisseld kwam de stand 0-1. Na de tegen goal begon LSC zich in terug in de wedstrijd te knokken door de verdiensten van de ervaren Leeroy Langius. Na dat een aanval van de Blesse in de handen van Joris Spijksta eindigde trapte hij de bal in een keer over de verdediging van de Blesse. Door een goed oplettende spits Jesse de Jong werd de stand weer gelijk 1-1. LSC was goed bezig en creëerden veel kansen, door net voor rust weer te scoren door Mick Kloosterman kwam de op stand 2-1.
Na de rust begon LSC weer aan een zwak begin dit resulteerde dan ook in een 2-3 achterstand. De messcherpe aanvallen konden niet gestopt worden door onze geweldige verdediger Allard Venema. Carlo Serra raakte lichtelijk in paniek en bracht in een keer 3 wissels. Zoals gebruikelijk werden de middenvelders niet gewisseld. Na een goede actie werd de spontane Vester Jorna geraakt in de 16 meter een penalty voor LSC. Nu was daar het moment voor de speler die het hele seizoen nog niet is gewisseld El Pois. Hij schoot de bal rustig en beheerst in de goal 3-3. Carlo begon te juichen langs de zijlijn maar dat was voor korte duur. LSC miste alle kansen en kon na 90 minuten weer niet de 3 punten bij schrijven.
Achter af maalde coach Carlo Serra er niet om, als we de geruchten moeten geloven is hij meer bezig met LSC 2 dan de jonge en elegante mannen van LSC4. Aanstaande zondag mag LSC 4 weer opzoek gaan naar de 3 punten op het prachte sportpark van LSC. Deze keer mogen de mannen het opnemen tegen Jubbega.

  • Deel dit artikel