menu

LSC 4 verliest ongeslagen status

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

Wedstrijdverslag vv Heerenveen 3

Dit weekend stond er voor de mannen van het 4e weer eens een competitiewedstrijd op het programma. Nadat Carlo Serra de selectie vorige week al om 8:45 liet verzamelen terwijl er pas 10:30 afgetrapt zou worden, besloot hij om ook vandaag 8:45 te verzamelen terwijl er 10:00 afgetrapt werd (Dit was natuurlijk terrein winst voor de mannen). Zoals verwacht werd ook vandaag duidelijk dat Carlo Serra haast had, de mannen zaten namelijk al om 8:48 in de auto om vervolgens om 9:04 te arriveren op plaats van bestemming. Nadat de mannen een kwartier hadden gewacht in de kantine van de plaatselijke vv arriveerde Carlo Serra veel later dan zijn selectie, dit was natuurlijk een slecht begin van de dag.
eenmaal klaar met de warming up ging de selectie nog even snel naar binnen, hier probeerde carlo het team nogmaals te duidelijk te maken wat hij van hun verwachte door zijn standaard verhaal te vertellen.
De jongens mochten het veld op en de wedstrijd kon beginnen, echter leek het nog wel of de jongens in de kleedkamer waren achter gebleven want het boegbeeld begon niet scherp aan de wedstrijd. De jongens hielden zich niet aan afspraken en voetbalde niet als team, dit resulteerde uiteindelijk in de 1-0 voor de thuis ploeg. Nadat de thuisploeg de score had geopend leek LSC nog steeds niet wakker, het deed eigenlijk maar wat…. Doordat de jongens niet scherper begonnen te spelen resulteerde dit dan ook in de 2-0 voor Heerenveen. Deze goal leek wat affect op de jongens te hebben want ze begonnen opeens kansen te creëren. Het boegbeeld kwam zelfs 3 tegen 1 maar ook dit leek teveel van het goede want ook dit liep niet goed af. De volgende kans was voor Lorenzo, hij schoot de bal van buiten de 16 op de lat waarna Heerenveen er snel uitkwam en uiteindelijk uit de counter de 3-0 wist te maken.

Met een 3-0 achterstand gingen de mannen de rust in en veranderde carlo de opstelling naar een 442 variant met als doelstelling een mannetje extra te hebben op het middenveld. Dit leek niet het gewenste resultaat en het leek wel alsof de mannen het vertrouwen in een goede afloop lieten varen. Uiteindelijk verloor LSC met een pijnlijk 6-0 van vv Heerenveen en kwam er een einde aan de ongeslagen status.
Toch zagen de mannen een positief puntje! De scheids vond namelijk LSC4 een leuke ploeg met leuke jongens.

Volgende week staat er weer een thuis wedstrijd op het programma voor de mannen. Thuis tegen Drachten mogen we laten zien dat Heerenveen uit een incident was.

  • Deel dit artikel