menu

LSC 4 stunt zonder trainer Carlo Serra

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

LSC 4 stunt zonder trainer Carlo Serra

Zondag 26 januari
Er stond weer een mooi affiche klaar voor de jongens van LSC 4. Namelijk tegen het 2e elftal van Kraggenbrug. De mannen speelde niet zoals gewoonlijk op hun normale tijd 14:30 maar om 12:15. Dit betekende dat de hoofdcoach afwezig was vanwege het feit dat hij het 2e moest leiden. Hier waren de jongens van LSC 4 niet heel rouwig om, integendeel zelf de jongens hadden allemaal het vertrouwen in onze interim trainer Marc ‘Tank’ Wiersma.
Het begin van de wedstrijd begon stroef, nadat er een diepte pass kwam van Kraggenbrug ging keeper Bonnie aardig in de fout maar herstelde zichzelf goed. Dit betekende dat de jongens toch wel aan de bak mochten. Gelukkig zag iedereen dat in en deden zij dit ook. Na een aantal grote kansen van Mick’ smickel’ Kloosterman lukte het hem dan toch te scoren na een geweldige pass van Rens’ larry’ van der Meulen. Een aantal kansen waren voor LSC niet weggelegd. Het was dus tijd voor de thee om de jongens weer wat verstandige woorden en verbeter punten in te fluisteren.
In de 2e helft zag interim Marc Wiersma dat het snor zat, en de jongens gingen door waar zij in de 1e helft mee geëindigd waren…. Kansen creëren. Na weer een aantal grote kansen leek het erop dat het 1-0 zou blijven. Maar toen uit het niets werd er een penalty gegeven door scheidsrechter van Dijk. And who else but the Pinguïn Erik Poiesz gaat daar achter staan. Toen eenmaal het fluitje klonk schoot hij hem in het zijnet. 2-0. Hierna zag je het geloof van Kraggenbrug afnemen, en namen zij genoegen met 0 punten.
Volgende week staat een heuse kraker op het spel tegen Aengwirdum 2. Hier heeft het ‘vierduh’ nog een appeltje mee te schillen. Wij zien alle supporters hopelijk weer gauw bij de eerste komende thuiswedstrijd!!

  • Deel dit artikel