menu

LSC 4 sluit pre-season thuis af

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

zaterdag 07-09
Voor de laatste wedstrijd in het pre-season van lsc 4 moesten ze het op gaan nemen tegen zusterstad Groningen, dit natuurlijk omdat veel van de talenten van een opleiding genieten in deze stad. De mannen moesten van trainer Serra om 18:00 aanwezig zijn terwijl meneer zelf te laat kwam met een ongeldige reden.

Nadat iedereen aanwezig was konden de mannen gaan omkleden en werd de opstelling bekend gemaakt met een verrassing voor Nick Jochems die in de basis mocht gaan beginnen, ook Larry stond op een bijzondere positie namelijk de spits. De wedstrijd begon moeizaam voor het boegbeeld ze waren er niet helemaal bij met de koppies, duels werden verloren, fouten werden gemaakt en het elftal was inspiratieloos. Trainer Serra stond met de handen in zijn grijze haar, wat moest hij gaan doen? En op dat moment sloeg het noodlot toe 0-1… door een foutje van onze keepert kon Knickebockers het eerste doelpunt maken. en alsof het nog niet erg genoeg was werd onze interim spits Larry ook nog genadeloos de wedstrijd uitgekegeld door notabene een ex-lsc’er, deze ex-lsc’er wenst gelieve wel anoniem te blijven dit omdat we zijn veiligheid niet kunnen waarborgen. Na dit incident moest Larry natuurlijk even langs de eerste hulp nadat Carlo eerst 5 minuten aan de lijn heeft gehangen kreeg hij iemand te pakken, Carlo was inmiddels volledig grijs door de stress.

De rust was inmiddels aangebroken en de selectie kon aan de thee, in de kleedkamer heerste een verslagen sfeer de trainer en de selectie wisten het even niet, het was wel duidelijk er moest iets veranderen maar wat? De selectie deelde in ieder geval dezelfde mening over de opstelling, ze gingen over naar de 442! Eenmaal begonnen aan de tweede helft kon iedereen zien dat het beter ging, Lsc begon te voetballen en werd sterker. De kansen kwamen maar een doelpunt liet nog even op zich wachten, tot daar Jesse “pluisje” de Jong de bal rond de 16 kreeg en met behulp van zijn skillmoves haite 1 op 1 voor de keeper kon krijgen. Haite twijfelde natuurlijk geen seconde en schoot deze bal na eerst 4x een 1 op 1 te missen wel binnen. De rest van de tweede helft kreeg lsc nog een aantal kansen maar wist hier helaas niks meer mee te doen, en achteraf is de 1-1 gelijkspel dan ook wel terecht. Gelukkig was daar de derde helft waar het 4de zich natuurlijk heeft weer laten gelden om vervolgens het centrum van Sneek onveilig te maken tot in de late uurtjes.

Volgende week zondag speelt het boegbeeld thuis om half 3 tegen Blackboys voor de beker! tot dan!

  • Deel dit artikel