menu

LSC 4 opent het seizoen met ?

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

LSC 1890 4 opent het seizoen met ???????Lees hier onder voor meer info

24 augustus om 17:00 stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma voor de heren van het 4e. Na een zomerstop van ruim 2 maanden werd er vandaag weer gevoetbald en wel tegen stadsgenoot WPB 4 een oefenpotje om iedereen weer wat fit te krijgen voor het nieuwe seizoen. Dat het zwaar zou worden al snel duidelijk het was warm en de bidons moesten dan ook een aantal keren goed bijgevuld worden , maar toen dat allemaal klaar was gingen LSC los volle bak op de aanval wat al snel succesvol bleek want in de 7e minuut scoorde Arvid Vermeer de 1-0 voor LSC. WPB bood goed tegenstand en bleef lekker meevoetballen in het tempo van LSC kortom ze leken aan elkaar gewaagd en LSC moest de kop erbij houden en snel zorgen dat het de 2-0 maakt anders zou er moelijke middag wachten . in de 30e minuut bracht de trainer van LSC 2 wissels Rens van de Meulen die naar anderhalf jaar blessure leed eindelijke weer mee kon doen werd vervangen door Mick Kloosterman , en Arvid de doelpunten maker werd vervangen door Mark Haitjema . dit waren de wissels van lsc in de eerste helft . LSC bleef maar balbezit houden en in 34e minuut maakte de PINGIUN ( El POI ) in het Frans de DOPERWT !! met een wereld goal de 2-0 , nog steeds zette lsc het gas pedaal vol open en in 40e minuut was er een uitbraak van de TANK hij werd gevloerd in het stafschoppen gebied en dus kreeg LSC een penalty Pielie ( Leeroy Langius ) ging achter de bal staan zijn fanclub zag hem de penalty geweldige binnen schieten 3-0 zo gingen de mannen de rust in met een goede tussenstand .
In de rust werden nog 3 wissels ingebracht Lars Hemmes heeft na zijn uitstekende rol als grensrechter ook wel wat speeltijd verdient hij mocht dan ook aantreden en de Tank vervangen, die eraf ging de aanvoerder had nog niet gescoord en was dus bang dat hij de topscorer titel van vorig seizoen al kwijt zou raken of zou hij er toch nog in komen later in de 2e helft de vedette moet natuurlijk nog wel scoren , ( Later meer ) , Ook kwam er een rugby speler in DHR Erik Meijer had in de eerste helft optimaal kunnen genieten van de zon ( al was hij de zonnebrand vergeten APAAT ) hij mocht samen met de debutant Mink van Sermondt centraal achterin spelen . Rugby meijer stond nog geen 4 minuten in het veld of hij lag al op de grond . Daarna speelde hij een goede wedstijd . Jesse de Jong kwam er in voor vedette Dennis vd veen als je deze links back moet vervangen dan moet je echt wel een hele goede wedstrijd spelen , Dat deed jesse dan ook die veel later steeds verplaats werd door de trainer en zo elke positie in de verdedging gespeelt heeft zou hij geslaagd zijn voor de test .
WPB kwam scherp de kleedkamer uit en voerde het tempo op LSC werd slordiger en zo kwam er een doelpunt voor WPB door Portugees international Daniel Duarte Pais 3-1 kwam er op het score bord te staan LSC wist dat het weer hun eigen spel moest blijven spelen en dat deden ze dan ook Rick Bergsma maakte met een intikkertje in de 70e minuut de 4-1 LSC wilde verder de score uitbreiden en wie anders dan de Aanvoerder kon hiervoor het goede voorbeeld geven Marc Wiersma werd weer binnen de lijnen gebracht door de trainer die de uitgepute ERIK PUIS naar de kant haalde .
Marc wilde graag nog score en deed dan ook hij tekende in de 78e minuut voor de 5-1 LSC vond dit nog niet genoeg en bleef heerlijk tikken en zo kon de Kleine Lars hemmes ook nog ff een doelpuntje mee pikken hij maakte de 6-1 , Marc wilde graag weer bovenaan de topscorerlijst staan en tekende in de 84e minuut nog voor de 7-1 . dit was het einde van de wedstrijd daarna gingen de beide ploegen heerlijk samen een biertje drinken ,voor lsc een mooi uitslag en zo zijn ze optimaal voorbereid op de beker kraker van 1 september tegen SWZ 3.
Groeten de TRAINERT

  • Deel dit artikel