menu

GUTTENTAG , 30 mei vertrok LSC 1890 4 richting Berlijn om daar het seizoen goed af te sluiten .

De mannen kwamen mooi op tijd aan en zo was er genoeg tijd om donderdags kennis te maken met de Duitse hoofdstad , allereerst werd er na een autorit geproost op een mooi weekend en een goed seizoen van de mannen .

https://www.instagram.com/p/ByPsMJJiOm8/?utm_source=ig_web_copy_link

Daarna werd de groep verdeelt en ging elke groep zijn eigen weg Cultuur opzoeken de Brandenburger Torre, de Muur , check point Charlie ect ect..kortom er was genoeg te doen .

Iedereen lag deze avond na een paar heerlijke sapjes op tijd op bed omdat er de volgende gevoetbald moest worden tegen
Sparta Lichtenberg 3 deze club had na een aantal maanden contact gehad te hebben met de trainer wel zin om tegen dat Friese clubje te voetballen je hebt natuurlijk Akkrum Sud en een klein clubje uit Ljouwert maar er gaat niets boven LSC en in dit geval het 4e elftal!!. .

De gasten hadden ons uitgenodigd om na de tijd kennis te maken met een heerlijke DUITSE BBQ .

LSC wist de wedstrijd te winnen met 2-4 en zo zijn ze dus ook internationaal ongeslagen !! .

Op de zaterdag stond er nog een gezamenlijke activiteit op het programma, een stadion tour door het olympisch stadion van Berlijn weer wat historie wat zeer interessant en leuk was .
Deze dag werd afgesloten met een heerlijk etentje door de voltallige selectie !! . Dit was alweer de laatste avond van het weekend .

Helaas moest de selectie op zondag weer richting Sneek om 19:15 kwamen ze aan bij het zwembad hier opgewacht door het 1e elftal die net de Finaleronde van de nacompetitie had bereikt. Namens het 4e gefeliciteerd !!

De ploeg heeft de trainer 12 dagen op vakantie gestuurd om ff bij te komen daarna wordt de speler van het jaar nog gekozen en wordt Marc Wiersma dit gekroond als topscorer van LSC 4 !!.

Als trainer van deze ploeg wil ik mijn spelers en supporters bedanken voor het leuke seizoen!! .

Arriverderci en Ciao !

Groeten Carlo Serra .

  • Deel dit artikel