menu

LSC 4 houdt titel in zicht

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

Dit weekend moesten de mannen van LSC 4 tegen Aengenwirden. Voor de 2e keer op rij moesten de mannen thuis spelen en zoals iedere tegenstander nu wel weet is dat de mannen van LSC 4 nog steeds ongeslagen zijn op eigen terrein.

Zo goed als de statistieken zijn was de warming up dramatisch. De tegenstanders waren te laat want die dachten dat we een half uur later speelden. Carlo was zoals gewoonlijk weer eens gefrustreerd omdat de mannen deze extra tijd niet benutten voor een warming up maar liever nog een peukje extra opstaken of weer lekker terug de box in.

Maar uiteindelijk begon de wedstrijd toch nog wel om 14:00 uur. LSC begon goed aan de wedstrijd alhoewel de passes over 2 meter gingen nog verkeerd of dat nou de invloed was van de avond daarvoor of van het weer, ging het bij de mannen van LSC 4 aardig goed. Er waren wat kansen die op zich er wel in mochten maar het mocht niet baten. Tot op een gegeven moment de scheidsrechter een overtreding zag die niemand anders zag, maar goed het lag op een goede positie voor de topspeler die een keer verstandig was en zaterdagavond vroeg op bed ging (El Pois). Hij eiste de bal op en nam zijn aanloop , vervolgens schoot hij de bal geweldig in de rechter kruising en deed zijn wereldberoemde vreugdedans.

Daarna begon LSC meer te voetballen en ging de bal heen en weer en dan ook nog naar de goede kleur. Op een gegeven moment werd onze balvaste spits (tankie) aangespeeld en die kaatste hem terug op Hemmes. Hij nam de bal aan en keek wie er vrij stond en gaf een GEWELDIGE steekpass op de kleine man Arvid, die de bal alleen nog langs de keeper hoefte te schuiven. En ja hoor LSC 4 staat met 2-0 voor. 10 minuten later floot de scheids af voor de rust. Er werd gewisseld aan de kant van LSC en dat kon je ook terug vinden in het spel. Het ging wat moeizaam en er werd te moeilijk gevoetbald. De mannen kregen zeker nog wel kansen alleen ze wilden er ook maar niet in, waardoor de tegenstanders nog altijd een beetje hoop hadden dat zij misschien nog een kans zouden krijgen. Maar LSC 4 heeft een geweldig blok centraal achterin die het potdicht hielden en die de tegenstanders geen ruimte en kansen weg gaven. Uiteindelijk floot de scheids af en was Carlo toch wel een beetje tevreden.

  • Deel dit artikel