menu

LSC 4 herpakt zich naar een mindere periode

Verslag Geplaatst door het bestuur

Na de wat slechte vorm in de laatste twee wedstrijden. Probeert LSC 4 de vorm weer te herpakken in de mooie thuishaven op sportpark de Leeuwarderweg.
Zondag 17 maart 13:30 moesten de sterspelers van LSC 4 zich verzamelen van de coach C.Serra. Nadat de jongens de koffie achter de kiezen hadden gingen ze de kleedkamer in om zich om te kleden. Nadat iedereen het veld op was geweest en zijn ding had gedaan. Konden de jongens rond 14:30 aftrappen voor de wedstrijd tegen Buitenpost Zondag 1. De jongens hadden vertrouwen want in Buitenpost werd het maar liefst 2-6 Voor de uitploeg. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. T. Van Dijk. De jongens kende deze scheidsrechter maar al te goed en wisten dat de lieve man geen tegenspraak accepteerde. Zou L. Hemmes vroegtijdig van het veld moeten?

Het was zover! De scheidsrechter floot op zijn fluit en de wedstrijd ging van start. Na een moeizaam begin kwamen er zo nu en dan wat kansjes voor LSC4. Al hoewel de tegenstander ook niet heel gevaarlijk was. Maar toen na een geweldige aanval was onze spits bereikt, iedereen zag dat hij de bal naar zijn linker bracht. Dus draaide ze alweer om maar niks is minder waar Marc Wiersma a.k.a De Tank schoot hem fenomenaal in het zijnet 1-0. De jongens waren verder nog gevaarlijk met een paar kansjes maar daar kwam helaas niks uit. Toen op een gegeven moment een pijlsnelle counter van Buitenpost aankwam de linksbuiten kapte de bal naar binnen en schoot een voorbij topverdediger Piel en doelverdediger Bonnie. 1-1 en LSC4 kon weer opnieuw beginnen. De gehele 1e Helft werd er niet veel meer gecreëerd dus floot de scheids voor de rust.

Na een lekker bakje thee en een aantal sigaretjes konden de jongens weer het veld op voor de 2e helft. De 2e helft begon net zoals de 1e helft moeizaam, dit keer wel met wind mee en dit heeft geholpen. Na 64 minuten kwam na een lange bal van achteruit de bal in de voeten van fitboy Haite die het op een lopen zetten. Nadat hij de verdediger had omspeeld kon hij vrij doorlopen naar het goal en de 2-1 binnen schieten! De jongens waren in extase maar wisten dat ze scherp moesten blijven en vooral zo doorgaan. Niet veel later vanuit een goede aanval een geweldige voorzet die aankwam bij El pois die het controleerde op zijn bovenbeen en met een volley geweldig binnen schoot. 3-1 wedstrijd was nu wel gespeeld. De jongens vonden het echter niet genoeg! Er was een rustig periode in de wedstrijd ontstaan van weinig kansen en soms wat slordig voetbal. Dit leidde tot een vrije trap voor Buitenpost op randje zestien. Discutabel want de geweldig fluitende scheids kon hem ook op de stip leggen. De vrije trap werd genomen en werd voor op de kont van onze centrale geschoten rugby Meijer, nu kon LSC er snel uit, dat deden zij dan ook na een geweldige rush van Dolis a.k.a NOMI mantsje, hoefde hij alleen nog maar de keeper voorbij kapte de keeper uit en kon hem er zo in lopen. 4-1!!! Tevens ook de uitslag van dit geweldige affiche.

Wij willen nog even mededelen dat wij enorm jaloers zijn op Demi Zijlstra dat zij eren vriend met zo’n goeie kont heeft.
Aankomende 2 weekenden is het sterrenensemble vrij voor de nodige rust. 7 april staat een affiche met de concurrentie voor de boeg Drachten 3.
Hierbij wenst de selectie jullie een goed weekend, en denk eraan Bon Apetitooo!

  • Deel dit artikel