menu

LSC 4 bekert verder!

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

Zondag 14-09
Bekerwedstrijd

LSC1890 4 – Black boys 2

De mannen moesten van trainert callo serra 12:45 aanwezig zijn voor een lekkere lunch. Om 13:05 was iedereen er wel een beetje klaar mee, dus hadden we nog anderhalf uur voor de aftrap dat was een beetje teveel van het goede volgens de meeste spelers van LSC 4. De mannen gingen na een half uurtje eindelijk de kleedkamer in. De opstelling werdt bekend gemaakt we starte met de zelfde opstelling waar we vorige week mee eindigden 4-4-2. En Larry stond alweer in de spits, wat een vertrouwen van de trainert. 14:30 de wedstrijd kon na lang wachten eindelijk beginnen.

In de eerste helft was LSC erg slordig aan de bal maar creëerde het toch genoeg kansen om een voorsprong te nemen. Verschillende 1 op 1 situaties werden gemist waardoor de 0-0 gelange tijd op het bord bleef staan.
Na een lange bal van Black boys kwam daar dan toch een verassende goal voor de gasten, LSC keek hierdoor tegen een achterstand aan. De rug moest geregd worden maar de vrije man op het middenveld (Erik poiesz) werd helaas te vaak overgeslagen, uiteindelijk floot de scheids dan ook af voor de rust.

Rust stand LSC – Black boys 0-1

Nadat carlo in de rust verschillende wijzigingen had doorgevoerd was daar in de 56 minuut een corner voor LSC. Nick Jochems (43) stond achter de bal om de hoekschop te nemen en hij legt hem keurig bij de 2e paal en de bal lag er ineens in, Iedereen dacht dat het een eigen doelpunt maar Jochems wist al gelijk dat hij de 1-1 maakte , dit was zn 1e goal na 2 seizoenen niet gescoord te hebben.

In de 64e minuut kwam opeens Black Boys met een doelpunt 1-2. Dit kwam omdat lsc bij een corner zwak stond te verdedigen waardoor de speler gemakkelijk 3 man(!) kon uitkappen en vervolgens beheerst kon afronden.

Daarna ging het even mis Achterin bij LSC ( begon natuurlijk bij de aanval) rugby Meijer speelt hem iets te zacht terug op de keeper Bonnie Spijkstra, Bonnie dacht ik kap de spits wel even uit maar ook dat mislukte. Doelpunt black Boys 1-3.

Met nog maar 12 minuten op de klok en LSC stond nog met 1-3 achter.

80e minuut Penalty LSC dit was een goedmakertje van de scheids. Penalty was versiert door de stervende zwaan Rick Bergsma (bird). Erik pinguïn Elpois stond achter de bal en hij schoot hem beheerst binnen 2-3. Met nog 10 minuten op de klok moest dit nog wel goedkomen voor LSC.
6 minuten later, Arvidje werdt weggestuurd naar de hoek en die ziet 2 spelers (Lars Hemmes en jawel Nick Jochems) vrij staan in de 16, Arvid legt hem mooi bij de 2e paal en Jochems dacht gelijk dit is mijn kans om er nog een te scoren. En dat deed die ook met een prachtige kopbal was de keeper van Black Boys geklopt 3-3.
Carlo had zn lijstje voor de penalty’s al klaar maar op nummer 1 stond Dennis van der Veen, echter zat Dennis naast carlo dus er moest nog snel gewisseld worden.

88e minuut Lars hemmes aan de bal die kreeg een klein tikje van een verdediger van Black Boys. Schwalbe dachten we, maar de scheidsrechter trekt een rode kaart voor Black Boys en hij kon douchen waardoor black boys met 10 man verder mocht. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. PENALTY’S.

Black Boys mocht beginnen.
0-1
1-1 Dennis van der Veen, beheerst in de linker onderhoek
1-2
2-2 Larsje, keurig in de rechter hoek nadat de keeper redelijk vroeg naar links ging.
2-3
3-3 Rick Bergsma, ook keurig in de linkerhoek.
De 7epenalty was voor Black Boys maar die ging hoog over het doel dus bleef het 3-3
4-3 Marco Sikkes, geweldig ingeschoten in de rechterbovenhoek
En de 9e penalty was voor black boys maar Joris pakt hem goed waardoor LSC een ronde verder mag in de beker!!!!

  • Deel dit artikel