menu

Jeugd LSC scoren bekers in Haren

Verslag Geplaatst door

JO9-1, JO9-3 en JO11-3 waren zondagochtend 21 mei jl.uitgenodigd op het prachtige en zonovergoten complex van Be Quick 1887 te Haren. Een eerste prijs, een tweede prijs en een vierde prijs gingen mee terug naar Sneek.

JO9-1

JO9-1 zat in de poule met FC Groningen, Sc Cambuur en het organiserende Be Quick. Tegen de Groningers werd overtuigend met 8-3 gewonnen. Ook de Leeuwarders moesten een verlies incasseren: 6-2. De strijd om de eerste plaats ging tussen Be Quick en LSC: uitslag 4-2 in het voordeel van de Sneekers na 2 x 10 minuten spelen. De eerste prijs kon in ontvangst worden genomen. Op de foto de kampioenen met hun eerste prijs

.

JO9-3

Onze eerste jaars F moest het opnemen tegen NEC Delfzijl, Achilles 1894 en Be Quick. Twee partijen wisten zij te winnen. Alleen Achilles moesten zij met een eindstand van 4-2 als meerdere erkennen. Goed voor een tweede plaats voor LSC.

JO11-3

De eerste jaars E trof een zware poule met Achilles, NEC Delfzijl en Be Quick. Ze hebben gestreden voor wat ze waard waren. En dat was goed voor een mooie beker voor de 4e plaats.

 

  • Deel dit artikel