menu

Een helft met scheidsrechter Bart

Verslag Geplaatst door

LSC A3 – Oosterlittens A1 was het affiche. Het hoofdveld met nieuw kunstgras het decor. Een mooi podium voor scheidsrechter Bart, gehuld in een tweederde LSC-tenue met een wit broekje met nummer 10.

Bart wist de gehele eerste helft een goede looppass te hanteren. Hij maakte een geheel fitte indruk, ondanks zijn festiviteiten van de voorgaande avond. Bart was daarom blij dat hij de 17:00 uur wedstrijd te pakken had.

Als scheidsrechter was Bart niet onverdienstelijk. Hij floot wanneer gewenst was, maar gebruikte niet altijd handgebaren, zodat de spelers en supporters moesten gissen naar de reden. ‘Bal opeisen’ was meerdere keren toepassing. Verder was het gewoon een lieve eerste helft. Scheidsrechter Bart had het onder controle.

Een oordeel over de tweede helft volgt nu helaas niet. De verslaggevers vertrokken na de eerste helft (Gerald Sibon stond langs een ander veld bij LSC en het was bovendien etenstijd). Maar ongetwijfeld floot scheidsrechter Bart verder foutloos.

Wat de eindstand was, weten we dus niet. Wat we wel weten, is dat Bart morgen weer broekje nummer 10 draagt en gewoon lekker op het bankje begint.

  • Deel dit artikel