menu

Emma Veuger en Sanne Geurden winnaars Penalty Bokaal meiden.

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

Dit jaar is er speciaal een penalty Bokaal georganiseerd voor alle meiden. Nadat de meiden hun wedstrijden gespeeld hadden, mochten ze in de pauze penalty’s schieten. Sinds kort hebben we ook een meiden F-team en zij mochten met elkaar strijden om hun eigen penaltybokaal.

In de goal stond een hele goede keeper, dus het werd de meiden niet makkelijk gemaakt. Toch lukte het de talentvolle zusjes Marije en Sanne Geurden om te scoren. Omdat er maar een kan winnen, moesten ze samen strijden om de beker. Na een aantal pogingen knalde Sanne de bal in de goal. Hierna mocht Marije ook nog een poging doen. Helaas lukte het de keeper nog net om dit fantastisch schot tegen te houden. De beker was voor Sanne.

Ondertussen werd door de E, D en C-meiden onder leiding van de scheidsrechters en de coaches gestreden om een plek in de finale. Ook hier weer sterke keepers in een grote goal, wat makkelijker lijkt dan het is. Uiteindelijk bleven er 5 finalisten over die om drie prijzen moesten strijden. Na de shoot out werd duidelijk dat Manon de Wit de derde prijs op mocht halen, Zoë de Jong mocht met de tweede prijs naar huis, maar de topper van vandaag was Emma Veuger die in de finale alle ballen tegen het net wist te schieten. Alle keepers, scheidsrechters en coaches die meegeholpen hebben: Hartelijk dank., zonder jullie hulp was het niet gelukt!

  • Deel dit artikel