menu

De E4: met voetbal maak je vrienden!

Verslag Geplaatst door Arnold Boersma

Prestatie en plezier in balans is een mooi streven, zo ook voor de E4. Dit seizoen gaan we waarschijnlijk als laatste eindigen in de poule. Hiermee lijkt de prestatie wat tegen te vallen, maar niets is minder waar. Waar de jongens van E4 na een verloren wedstrijd balend het veld verlaten, weten ze binnen no-time weer plezier met elkaar te maken. En dat is juist een hele prestatie!

Als ‘kers op de taart’ heeft Lemmer E1 ons uitgenodigd om op zaterdag 14 mei deel te nemen aan de voetbalclinic van Fox Sports onder leiding van Hans Kraay jr. te Lemmer. Een speler van Lemmer heeft meegedaan aan een fotowedstrijd bij Fox Sports en voor zijn club deze clinic gewonnen. Aangezien er ruimte was voor meer deelnemers dan Lemmer aan jeugdleden heeft, mochten ze een bevriend team uitnodigen en dat werd LSC E4. Deze uitnodiging is een mooi compliment voor Tys, Martijn, Twan, Rens, Lars, Dario, Jay, Robin en vaste invaller Sander (van de E10) en werd met groot enthousiasme ontvangen.

Afgelopen zaterdag was het zover, op naar Lemmer. Helaas kon Jay in verband met ziekte niet aanwezig zijn. Sem (van de E2) heeft zijn plaats ingenomen en werd de rest van de middag als Jay aangesproken. Bij ontvangst werden de teams ingedeeld en de waardevolle bonnen voor patat en ijs uitgedeeld. De clinic bestond uit een dribbelwedstrijd, goalschieten, partijtje, kennisquiz en pion-dribbelen. Dit werd door alle deelnemers met veel plezier uitgevoerd onder toezicht en aanmoediging van de, ik kan niet anders zeggen, enthousiaste en aardige Hans Kraay jr. Na afloop van de clinic moest er uiteraard een handtekening worden gescoord en even met Hansie op de foto.

lsc

De middag hebben we afgesloten met het inleveren van de bonnen in ruil voor patat en ijs. Het was een zeer geslaagde middag. Dank aan onze gastvrije vrienden uit Lemmer!

Jeroen Cruys (leider E4)

  • Deel dit artikel