menu

Chris Bakker wint penalty bokaal

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

Spectaculaire ontknoping penalty bokaal.

Gespannen kopjes bij de 22 finalisten van de penaltybokaal 2014-2015 tijdens de line up onder leiding van scheidsrechter en mister LSC Carlo Serra. Zelfs Carlo leek gespannen.
Van elk E team hadden 2 spelers zich naar de finale geschoten tijdens de voorrondes in de pauze van de wedstrijden van ons 1e elftal. Eindelijk is het dan zover. In het programma van het door Daan, Patrick en Frank perfect georganiseerde LSC toernooi was er een uur gereserveerd om uit te maken wie de felbegeerde bokaal een jaar lang mee naar huis mocht nemen.
Iedere speler mocht 3 keer de bal op de stip leggen. Dat de keepers Kerst Buis en Marco Kloosterman in topvorm waren bleek na de 1e ronde; slechts 6 van de 22 spelers wisten de mannen te passeren. Wat de schutters ook probeerden: snoeihard, geplaatst, richting de bovenhoek, ook in de 2e ronde lieten Kerst en Marco zich slechts 7 maal verrassen.
Dan de 3e poging, 4 spelers full score t.w. Levi Faber ( nog bedankt voor je hulp de hele dag jonge!), Martijn Halbertsma ( een van de 4 Halbertsma’s bij LSC en destijds 500e lid) Chris Bakker ( kleine manneke uit E3) en Dylan Schafer ( ook vorig jaar finalist, gaat helaas LSC verlaten i.v.m. verhuizing naar Grou )
Chris zoekt weer de linkerbovenhoek; 3 uit 3
Dylan geplaatst schot; keeper kansloos.
Martijn prikt weer raak
Levi, geconcentreerd, aanloop, redding Kerst.
De finale zal uitmaken wie een trainingsjas krijgt met tekst: “naam” en “winnaar penaltybokaal 2014-2015”. De drie finalisten mogen elk 4 maal aanleggen. Al na 3 pogingen kan Chris het permitteren om het met een hakje te proberen. Hij is de onbetwiste winnaar van de wisselbeker, een bokaal en een trainingsjas. Martijn troeft in de shoot out Dylan af zodat Dylan LSC kan verlaten met een fantastische 3e prijs en een bijna kampioenschap met zijn E5 ( 1 doelpunt verschil! ) Veel plezier bij jouw nieuwe club Dylan. Martijn uit E8 mag zich op een na beste penalty schutter noemen van de ruim 100 E pupillen van LSC 1890.
Ik wil alle keepers t.w. Marco, Kerst, Bram, Ruben, Jan Wiebe, Laurens, Sven, Jurrit en Zorin bedanken voor jullie tijd en inzet. Daarnaast Carlo, Kayleigh en de coaches die hebben geassisteerd bij de organisatie.
Chris, gefeliciteerd en geniet van je prijzen!

M.v.g. Theo Boorsma

  • Deel dit artikel