menu

Cambuurmantsje Hemmes helpt vv Heerenveen in de race om de titel:

Verslag Geplaatst door Bart Ligthart

Op de vroege zondag middag mochten de mannen van LSC 4 weer aan de bak. De jongens moesten om 13:30 verzamelen en dat betekent natuurlijk eerst nog lekker een bakje drinken totdat het hele team compleet was. Daarna gingen de heren gezamenlijk de kleedkamer en was het bijna zover.

De scheids die iedereen natuurlijk kent Troy, mocht deze wedstrijd begeleiden. De mannen begonnen goed er werd goed rond getikt en kwamen ook een paar kleine kansen maar vv Heerenveen liet het echter niet tot een doel leiden. Na een wisselvallige periode in deze wedstrijd kreeg Heerenveen een grote kans en jahoor 0-1. Vv Heerenveen werd na de 0-1 nog feller en klapte na de aftrapt er direct weer hard op en de heren speelden hier eerst nog onderweg maar even later na een fout van Lsc kreeg Heerenveen weer een doelpunt 0-2. Vv Heerenveen voelde dat er nog een doelpunt inzat in de 1e helft en ging daarom ook weer met hoe ze het de hele wedstrijd spelen er weer fel in en voor de rust werd het ook 0-3. Even later floot de scheids voor het einde van de 1e helft.

In de rust werden er een paar aanpassingen gedaan in de opstelling en toen mochten de heren weer beginnen aan de 2e helft. Ze begonnen weer vrij sterk waardoor er een paar kansen werden gecreëerd. Maar het leidde niet tot een goal maar nadat het cambuurmansje Lars Hemmes een fout maakt kreeg Heerenveen de bal en 0-4. De jongens gaven daarna nog een laatste zet met een mooie aanval gaf erik een strake bal op de nieuwe rechtsbuiten Arvid en die tikt hem rustig in het net 1-4 en dat is ook direct het eindresultaat van deze wedstrijd tegen vv Heerenveen.

  • Deel dit artikel