menu

Dinsdag 26 april was het zo ver. De LSC keepersclinic ging van start. Meer dan 40 enthousiaste F en E pupillen wilden graag mee maken hoe het is om als een echte keeper training te krijgen. Onder leiding van Arjen Douma waren er veel echte LSC keepers die de jeugd wilden helpen om dit te ervaren.

Het hoofdveld was een uur lang gevuld met diverse oefeningen waar onze pupillen flink mee aan de slag konden. Techniek training, ballen tegenhouden die op de goal afgevuurd werden, een leuk handbalspel en de “tsjoek” waren de oefeningen waar je het keepen mee leert!

De regen hield onze jongens niet tegen om er fanatiek tegen aan te gaan. Er is dan ook veel gesprongen, gedoken en gevallen. Ballen gepakt, weggestomp maar ook een aantal zijn door de vingers geglipt.

Na afloop was de kantine open om lekker na te genieten met warme chocolademelk en limonade.

Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagde keepersclinic. Alle keepers, begeleiders, kantinedames en niet te vergeten de enthousiaste F en E pupillen bedankt voor de inzet. Door jullie deelname was deze keepersclinic een succes.

Ben je door deze clinic helemaal enthousiast van keepen geworden en zou je wel eens een keeperstraining mee willen doen laat het even weten via je leider.

Tekst: Ibo-Jan Bosma

Foto’s: Remco Langhorst

  • Deel dit artikel