menu

Verkooptalenten mede goed voor 8426 munten

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Dat Jay, Tristan, Stan, Thylo, Sanne Geurden, Sanne vd Werf, Aimée, Marije, Isa en Thirsa goed kunnen voetballen, zien we elke zaterdag op ons sportpark maar dat LSC1890 verborgen verkooptalenten in huis heeft bleek afgelopen zaterdag.

In de prachtig verbouwde Poiesz winkel in Sneek noord verkochten onze toppers tientallen dozen tompoezen. Maar het ging natuurlijk om de Poiesz muntjes. Bij de kassa werd het winkelend publiek vriendelijk doch dringend verzocht om de muntjes in de LSC koker te deponeren. Hier werd goed gehoor aan gegeven want op het eind van de middag konden we een goed gevulde plastic zak met muntjes afgeven bij de filiaalmanager. Na tellen van deze munten en wat verder in de svcLSC1890 week werd opgehaald kwamen we tot 8426 munten. Een absoluut weekrecord. Daarmee komen we totaal op 19170 en laten volleybal met 18027 achter ons en staan bovenaan in Sneek. Maar ook in de tof vijf van alle supermarkten.

Hester en een aantal moeders van de meiden, Paula, zus van Thylo,onze voetbal- en verkooptalenten en natuurlijk alle mensen die steeds maar spullen blijven kopen om muntjes te vergaren reuze bedankt!

Nog 3 weken te gaan tot 3 april en dan kunnen we de balans opmaken wat het ons in geld gaat opleveren.

Theo Boorsma

image image image

  • Deel dit artikel