menu

Update: Kunstgras & Boxen

Nieuws Geplaatst door Perry Dizij

Op 25 April jl. heeft de Gemeente Sneek Sudwest Fryslân ‘haar visie’ gepresenteerd aan de voorzitters van de drie grootste voetbalverenigingen in Sneek inzake topvoetbal in Sneek. Het Bestuur van LSC 1890 heeft aangegeven dat onze visie, waar plezier en prestatie in balans zijn, loodrecht staat op ‘de visie’ van de gemeente.

Wij hebben opnieuw aan de wethouder gevraagd om opvolging te geven aan het – in opdracht van dezelfde gemeente – door LSC 1890 in januari ingediende voorstel met betrekking tot de vervanging van het eerste kunstgrasveld, de aanleg van het tweede kunstgras veld en de vervanging van de boxen.

Gisteren hebben wij van de gemeente een mail ontvangen waarin zij aangeeft ons hoofdveld op hele korte termijn te laten keuren door ISA/KIWA sport conform KNVB eisen, waarbij de uitkomst hiervan bepalend zal zijn of dit veld dit jaar alsnog vervangen zal gaan worden.

Wij houden u via de site op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en met z’n allen gaan we onverdroten verder in de realisatie van beide kunstgrasvelden alsmede de vervanging van de boxen.

Namens het Bestuur.

  • Deel dit artikel