menu

Tweede dag Classics toernooi begonnen.

Nieuws Geplaatst door Jan Ligthart

Vandaag, op de tweede dag van het LSC 1890 Classics Jeugdvoetbaltoernooi, voetballen de B- en A-junioren hun wedstrijden. Ook vandaag zijn elftallen aanwezig die minimaal op hoofklasse- of divisieniveau uitkomen.

De teams van Buitenboys, HFC 1879, Be Quick 1887, vv Heerenveen en Velocitas mochten we gisteren al verwelkomen op het Sportpark Leeuwarderweg. Op de tweede dag van het Classics toernooi komen daar stadsgenoot SWZ Boso Sneek en Alcides uit Meppel bij. Helaas is vv Heerenveen A1 niet op komen dagen, daardoor spelen de A-junioren een wedstrijd minder.

Ook vandaag spelen de teams om de prijzen. De teams strijden om de eerste, tweede en derde plaats. Ook kunnen de spelers  Lute Dikkerboom Bokaal in de wacht slepen, de prijs voor de beste speler van het toernooi. Scouts Dick Brouwer en Niels Engelmoer bekijken zoveel mogelijk wedstrijden om dit te bepalen. Daarnaast is de Fair Play-prijs te winnen. De prijs voor het meest sportiefste team ging gisteren naar Be Quick D1. Eredivisiescheidsrechter Eric Braamhaar en en de andere scheidsrechters bepalen wie deze prijs het meest verdient.

  • Deel dit artikel