menu

Trainingsschema en trainers

Trainingsschema svcLSC 2020-2021

Inhoud

Voor de jeugd zijn we de indeling tot het trainingsschema dit jaar weer aangelopen vanuit een aantal basisprincipes; leeftijdslaag zoveel mogelijk tegelijk trainen, zoveel mogelijk  vanaf 16.00 uur starten met trainingen ivm alle andere verplichtingen spelers en trainers, carrousel training te gelijk en ruimte creëren om een voetbalschool op ons terrein mogelijk te maken op de vrijdag middag. De trainingen voor de senioren is weer traditioneel op de avonden.

Trainers

Ondanks de corona crisis gingen de voorbereidingen ten aanzien van het nieuwe seizoen 2020-2021 qua trainers ook gewoon door. We zijn oprecht trots dat velen hun committent hebben getoond. Met deze groep trainers hebben we een robuust fundament en een investering naar de toekomst.

Conform onze opgestelde gedragsregels, willen we nadrukkelijk opvolging geven aan het principe dat selectiespelers bij de jeugd iets terug dienen te doen voor de vereniging. Derhalve is er een verplichting van de selectietrainers om met hun spelers invulling te geven bij de verschillende leeftijdslagen en we willen investeren in trainers door het aanbieden van TC3. Daarnaast zijn we ook aan het onderzoeken of opleidingen voor jeugdtrainers mogelijk is. Ook keeperstrainingen zullen, afhankelijk van het aantal keeperstrainers, volgend seizoen weer worden georganiseerd onder leiding van Joris Spijkstra, onze coördinator keeperstrainingen jeugd en Casper Lemke, coordinator bij de senioren.

Indeling:

Senioren

1e Marcel Valk en Marcel Priem

2e Mats Landmeter en Carlo Serra

Jeugd

Hoofd opleidingen Daan Daniels
Opleidingsverantwoordelijke onderbouw Jesper Knoop
Begeleider/ opleidingsverantwoordelijke trainers Jente Bootsma

Indeling selectietrainers, die tevens verantwoordelijk zijn voor de invulling van de trainingen van hun leeftijdscategorie:

JO19-1 Jesper Knoop en assistent Joris Spijkstra

JO17-1 Daan Daniels en assistent Jens Knoop

JO15-1 Bradeley Steensma en assistent Rens Zwaagstra

JO14-1 Brian Visser en Camiel Gerritsen

JO13-1 Joris Spijkstra en assistent Per Eggens

JO12-1 Bradley Steensma

JO11-1 Jens Knoop

JO10-1 Jocelyn Haaima

JO9-1 Brian Visser

JO8-1 Diederik Schrichte

Lytse Spilers Jesper Knoop

Meidenvoetbal Bradley Steensma, Brian Visser en Diederik Schrichte

Trainingsplaat

Trainingsschema 2020-2021 versie 26 september 2020

Hoofdbestuur/ Dagelijks bestuur jeugd