menu

Toernooien

 Algemene info deelname uittoernooien

Update 16 maart 2020

Hierbij de recente aanbieders van toernooien en de wijze waarop in te schrijven. Speciale aandacht voor 123inkt toernooien zij verwachten dat er per jaarlaag 2 teams voor een toernooi worden ingeschreven?

Voor het seizoen 2019-2020 gaan we uiteraard weer opzoek naar toernooien voor onze jeugdteams. Op basis van de evaluatieformulieren van de afgelopen seizoenen weten we welke toernooien de moeite waard zijn om weer te bezoeken. Wilt u meer weten

coordinator_jeugdtoernooien@lsc1890.nl (Foppe Dotinga)

Heel veel plezier!

Aanbieders toernooien 2019-2020

Op welk toernooi speel je?

De toernooien die vastgelegd zijn kan je lezen op deze pagina. Bekijk deze pagina regelmatig want als er een toernooi is bevestigd wordt het toernooi op deze pagina geplaatst. Uiteraard ontvangt de leider een e-mailberichtje van de Coördinator Jeugdtoernooien van elk bevestigde deelname.

Welke toernooien zijn er?

Ook staat op deze pagina een overzicht van toernooiuitnodigingen die we als LSC 1890 hebben ontvangen. Heb je als team interesse in een toernooi, laat het de Coördinator Jeugdtoernooien weten via een e-mailbericht. Dan proberen we het team in te schrijven als deelnemer.

Manier van werken

Met ingang van het seizoen 2017-2018 is de procedure, zoals hieronder beschreven:

NOOT: De meeste toernooi informatie (speelschema) wordt vaak pas één of twee weken voor aanvang van het toernooi naar de Coördinator Jeugdtoernooien gestuurd. Dit ivm met mogelijke wijzigingen in het speelschema.

Toernooien die inschrijfgeld vragen

LSC 1890 vergoedt in principe geen kosten van toernooien. Twee redenen, LSC 1890 rekent zelf ook geen vergoeding voor zijn toernooien en als we het bij de één team toestaan dan scheppen we een precedent voor andere teams en dan lopen de kosten aardig op.

Jeugdtoernooien (inschrijven=deelnemen)

LSC 1890 heeft voor zijn jeugdteams een aantal toernooien vastgelegd. Indien een elftal verhinderd is, laat dit dan tijdig weten. Het niet verschijnen op een ingeschreven toernooi zal ter beoordeling worden voorgelegd aan de Jeugdcommissie.

Immers, het zonder berichtgeving/duidelijke reden wegblijven door spelers op toernooidagen, of het door ouders niet maken van goede afspraken over het vervoer naar uittoernooien, kan tot repercussies leiden. De sancties voor het niet deelnemen aan een toernooi worden in overleg met de Jeugdcommissie opgelegd.

Evaluatie en de rol van de leider/trainer

De Coördinator Jeugdtoernooien houdt bij hoe de bezochte toernooien zijn verlopen. Aan de hand hiervan wordt bekeken of het toernooi het daaropvolgende jaar opnieuw wordt bezocht door een team van LSC 1890. De leiders/trainers informeren de Coördinator Jeugdtoernooien over het bezochte toernooi (organisatie, begeleiding, verzorging, prijzen, poule-indeling, enz.).

Slottoernooi jeugd bij LSC 27 juni 2020

Tijdens deze dag gaan we ons weer richten op het nieuwe seizoen, spelers en ouders worden verwacht. Spelers voor een uur op het veld en ouders in het restaurant voor een praatje