menu

Terugblik seizoen 2016-2017

Nieuws Geplaatst door het bestuur

Zoals ik rond de jaarwisseling al heb geschreven is LSC een club in beweging en het beweegt de goede kant op.

We maken het dag in dag uit mogelijk dat er prestatief op niveau en recreatief met veel plezier door een kleine 800 mannen, vrouwen, jongens en meiden gevoetbald wordt. En dat “we” zijn alle betrokkenen bij onze club. Van ouders/verzorgers, spelers, scheidsrechters tot kantinevrijwilligers, bestuur, commissies, onderhoudsploeg, trainers en coaches. Groot respect en heel veel dank aan iedereen die wat doet voor onze club!

Een dankwoord aan onze sponsors is ook op zijn plaats. Zonder hen geen voetbal en geen vereniging! Dank aan alle bord-, bal-, toernooi- en andere sponsoren voor de bijdrage aan de club! De contracten met hoofdsponsors Schoonmaakbedrijf Van Dijk & De Boer en de Rabobank zijn verlengd en we hebben er met 123 inkt.nl een geweldige nieuwe hoofdsponsor van de jeugd bij. Daar mogen we erg blij mee zijn.

Over 123 inkt.nl gesproken. Bij de start van het nieuwe seizoen krijgen álle jeugdleden een gloednieuw kledingpakket bestaande uit een shirt, broekje, sokken, trainingspak en een sporttas in bruikleen. Geweldig voor een uniforme en professionele uitstraling van onze teams! Hou onze site in de gaten voor informatie over het hoe en wat! Voor onze allerkleinste helden, de ‘Lytse Spilers’, zijn wij andere mogelijkheden aan het bekijken, want zij mogen niet achterblijven. Wordt dus vervolgd….

En ondertussen beweegt er dus van alles. Met de Gemeente zijn we zoals jullie weten al geruime tijd plezierig en in constructief overleg over de nieuwe kleedruimten en het 2e kunstgrasveld, met als tussentijds resultaat dat de Gemeente afgelopen week heeft besloten dat voor 2019 een schitterende nieuwe sportaccommodatie – gymzaal en 10 kleedruimten – op ons terrein zal zijn verrezen.

Tegelijkertijd zijn we stappen aan het maken waarbij een compleet digitale omgeving de komende maanden zal worden opgetuigd voor alles omtrent wedstrijdzaken en teams, de sport BSO heeft de samenwerking met onze vereniging verlengd, er komen voor de jeugd nieuwe wedstrijdvormen vanuit de KNVB en vanaf volgend voorjaar zal LSC een voetbalschool faciliteren die heel graag bij onze vereniging cursussen wil organiseren.

Daarnaast zijn we recent een samenwerking aangegaan met Fysio0515. Tezamen met hen en Optisport zijn we ervan overtuigd dat we het komende seizoen voor alle leden – Jeugd, Meiden, Senioren en technische kaders – attractieve en op sport en welzijn gerichte activiteiten en diensten kunnen aanbieden.

Ten slotte zal er de komende maanden hard gewerkt moeten worden aan het optuigen van een sponsorcommissie ten behoeve van het nog verder verbeteren en uitbreiden van het aantal sponsoren en de contacten ermee. Wij hopen dat leden en of ouders die ons hierbij willen helpen zich spontaan zullen melden.

Maar nu eerst de zomervakantie!

Namens het bestuur wens ik iedereen een hele mooie zomer, een prachtige vakantie en tot snel!

Henk Douwsma

  • Deel dit artikel