menu

LSC 1890 Lytse Spilers

Algemeen 2020-2021
Welkom op de pagina van de lytse spilers. Hieronder kun je lezen hoe svcLSC1890 de lytse spilers georganiseerd heeft. Wij wensen de spelers en de ouders veel plezier toe bij onze vereniging.

Trainingen
De trainingen zijn op de woensdagen van 15.00-16.00 uur op het hoofdveld onder leiding van opleidingsverantwoordelijke Jesper Knoop. Gewoon in eigen sportkleding, liefst voetbalschoenen of schoenen met nopjes.

Zaterdagen
Op de zaterdag spelen de spelers altijd thuis in wedstrijdjes in eigen sportkleding muv het shirt. Op de zaterdag aanwezig om 8.30 uur op de club. De tassen met shirts (landenteams) en vlaggen (landen) staan dan klaar bij het restaurant. De coördinatoren doen de indeling. Indien nodig moet er soms een jongetje of meisje van een team wisselen, als er bijvoorbeeld een afwezige is.

Rond 8.45u starten we dan met muziek en lopen de spelers met hun team en de vlag naar het veld achter de tribune.

Vervolgens zal het volkslied gespeeld worden en staan de spelers met hun team achter de vlag. Vervolgens worden er wedstrijdjes gespeeld.

Graag zien we op ieder veld een van de ouders als begeleider.

  • Na de tweede wedstrijd kunnen de voetballertjes even een glaasje limonade drinken die dan klaar staat. Na de derde wedstrijd worden er penalty’s genomen. Spelers staan bij hun eigen land op een rijtje, kinderen die het leuk vinden mogen om beurten keepen.
  • Iedere speler neemt twee penalty’s, de ouder met het papier vult deze score per speler op dit formulier in, waarna het aan een van de coördinatoren wordt gegeven.
  • Om de opbouw wat sneller te laten verlopen willen we jullie vragen om af en toe mee te helpen, vele handen maken licht werk. Wanneer je aan de beurt bent is afhankelijk van in welk team je kind speelt.
  • Het is fijn als ouders afwisselend een tas shirtjes meenemen om te wassen. Dit wel even doorgeven aan de coordinator voor je vertrekt en de zaterdag daarna natuurlijk niet (te) laat aankomen met de schone shirts of op de woensdag inleveren in de wedstrijdkamer

Indien nodig kunnen teams qua samenstelling worden gewijzigd, om zoveel mogelijk kinderen veel speelplezier te gunnen.

Afmelden voor zaterdag(en), bij ziekte of anders, is wel erg belangrijk, graag een mailtje naar dit adres: lytsespilers1890@gmail.com. De coördinatoren maken een schema welke zaterdagen er gespeeld wordt.

Wedstrijden voorjaar 2021

Op de volgende zaterdagen zal er gespeeld worden. Kleine teams op veld 2 (achter de tribune).
Het seizoen wordt met een maand verlengd, trainingen gaan door tot 26 juni en ook op de zaterdagen wordt er nog gespeeld

5 juni
12 juni
19 juni
26 juni

Wij wensen iedereen heel veel plezier!

Hartelijke groet,


Op de foto staan: