menu

Sporten bij Optisport -> LSC-tarief

Nieuws Geplaatst door Perry Dizij

In navolging van de samenwerkingsovereenkomst met FYSIO-0515, zijn we erg blij met de aanstaande samenwerking met OPTISPORT.

Vooruitlopend op de officiële ondertekening van beide contracten op Vrijdagavond 1 december (21:30 uur in ons Restaurant), willen we onze leden alvast op de hoogte brengen van de voordelen die de samenwerking met Optisport biedt.

Alle leden vanaf 16 jaar  van s.v.c. LSC 1890 kunnen, in tegenstelling tot het normale tarief van 53 euro per maand, voor 32,95 euro per maand onbeperkt sporten bij Optisport. (inclusief catering, sauna maar exclusief zwembad en zonnebank)

  1. LSC-leden die al lid zijn van Optisport kunnen zich per direct bij Optisport melden om hun bestaande contract om te laten zetten naar het speciale LSC-tarief, ingaande op 1 januari as.
  2. LSC-leden die nog geen lid zijn van Optisport en al voornemens zijn om te wel te gaan worden, kunnen zich per direct aanmelden bij Optisport en kunnen dan tot 1 januari as gratis trainen, waarna aansluitend hun contract met Optisport zal ingaan.
  3. LSC-leden die eerst willen ‘sfeerproeven’ kunnen zich aanmelden bij Optisport om voor eenmalig 35 euro de maanden december en januari te ontdekken wat Optisport zoal biedt.  Daarna kan je alsnog besluiten om vanaf 1 februari een contract aan te gaan tegen het speciale LSC-tarief.

Het contract dat je aangaat is voor een periode van 1 jaar en nieuwe leden betalen eenmalig 12,95 euro ten behoeve van aanschaf ‘sleutel’.

Daarnaast zijn wij met Optisport overeengekomen dat voor ons 1ste en 2de team een 6 weeks winterprogramma samengesteld zal gaan worden. Volgend seizoen wordt bekeken of twee andere teams hiervoor in aanmerking komen.

Tenslotte, als de velden door winterse invloeden voor de trainingen zijn afgelast, dan hebben alle senioren- en jeugdteams (vanaf 14 jaar) de mogelijkheid om,  met maximaal drie teams, onder begeleiding van trainers van Optisport van 16:00 tot 19:00 uur van maandag t/m vrijdag te trainen.

Verdere details zullen de komende weken bekend worden, maar met bovenstaande onderdelen van de samenwerking en de directe activatie hiervan, zijn wij ervan overtuigd een heel mooi pakket voor jullie te hebben samengesteld.

Met sportieve groet,

 

Het Bestuur

 

  • Deel dit artikel