menu

Sponsoren tekenen overeenkomst met jubilerend LSC1890

In het weekend waarin het alom bekende LSC1890 classic jeugdtoernooi werd gehouden voor de jeugd A t/m D, tekenden een aantal sponsoren voor een 3 jarige verbintenis met de jubilerende voetbalvereniging LSC1890.

Schoonmaakbedrijf Van Dijk & De Boer heeft hun handtekening gezet voor het hoofdsponsorschap van het eerste voetbalelftal van LSC1890 en is voor de komende 3 jaar shirtsponsor van dat elftal. De Rabobank is sponsor voor de jeugdopleiding van LSC1890. De RIJopleiding is shirtsponsor voor A1, A2 en A3 en Miedema Accountants tekende voor het shirtsponsorschap van het 2e elftal.

Het bestuur van LSC1890 is erg blij dat de sponsoren zich verbonden hebben aan de voetbalvereniging. Door sponsoring wordt het mede mogelijk om de ambities van de voetbalvereniging te realiseren in diverse leeftijdscategorieën.

LSC1890 uit Sneek bestaat dit jaar 125 jaar en is daarmee de oudste voetbalvereniging van de gemeente Súdwest-Fryslân. In dit kader werden diverse toernooien gehouden.
Zo werd op vrijdag 29 mei een 40+ toernooi gehouden voor alle teams van Sneek en omstreken, op zaterdag 30 mei een jubileumtoernooi en een openbare jeugdinstuif voor alle kinderen in de omgeving van 10-14 jaar. Afgelopen weekend werd het classic toernooi gehouden met alle oude clubs van Noord Nederland, voor de teams D t/m A jeugd.

  • Deel dit artikel