menu

Datum: Zaterdag 11 juli 2015, 19:00 uur: 

Wedstrijd: SC Cambuur – Almere City FC

Locatie: LSC 1890, Sportpark Leeuwarderweg

In teken van het jubileumjaar van LSC 1890 speelt speciaal voor deze gelegenheid Eredivisieploeg SC Cambuur een oefenwedstrijd tegen Eerste Divisieploeg Almere City FC.  Dit verjaardagscadeau, welke uiteraard gespeeld wordt op het traditionele sportpark aan de Leeuwarderweg, vindt plaats op zaterdagavond 11 juli 2015. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur en de kassa’s zullen minimaal een uur voor aanvang opengaan. De entree is aan de voorzijde van het monumentale complex, de achteringang zal voorafgaand en tijdens de wedstrijd dienen als nooduitgang.

Cambuur_Almere_A3_3mmafloop

Geadviseerd wordt om uw auto te parkeren op het Normandiaplein. Dit in verband met beperkte parkeergelegenheden aan de Leeuwarderweg en van het parkeerterrein van het Burgemeester de Hooppark.  Voorafgaand en tijdens de wedstrijd zal het sportpark geheel fietsvrij zijn. Voor bezoekers op de fiets wordt dan ook geadviseerd om te parkeren op het schoolplein van de Bonifatiusschool, gelegen aan de Boeierstraat.

Voor SC Cambuur wordt het de vierde wedstrijd in de oefencampagne en de eerste echte test voor het derde achtereenvolgende seizoen in de Eredivisie. Voor Assistent-trainer Sandor van der Heide heeft de wedstrijd een speciaal tintje. Als jonge voetballer heeft de Sneker meerdere jaren bij LSC 1890 gevoetbald. Voor hoofdtrainer Henk de Jong is de Waterpoortstad ook geen onbekend terrein. Bij VV Sneek was hij in twee periodes actief als trainer en won hij de Noordelijke landelijke beker met de voorloper van het huidige SWZ Boso Sneek.

  • Deel dit artikel