menu

Pupillentrainerscursus

Nieuws Geplaatst door Arnold Boersma

Voor de trainers E/F is er op woensdag 25 november en 2 december een korte pupillentrainerscursus. In deze cursus leer je praktisch om te gaan met oefenmateriaal en leer je waar je als trainer  bij de oefeningen op moet letten en hoe je de spelers kunt/moet coachen. Onze HJO Gert Slomp is de trainer.

De aanvangstijd is anders als eerder aangekondigd, namelijk 18.00. Dit omdat er ook een pupillengroep dient als ‚ oefenobject’ . Daarom kunnen we niet later beginnen. De avonden duren een uur. Deze cursus is gericht op de trainers die in hun rol als vader/opa/oom/maatschappelijke stagiaire hun energie steken in LSC. Wij willen die trainers heel graag op deze manier ondersteunen. Het is een begin om alle trainers bij LSC regelmatiger te scholen, omdat het 1. leuk en leerzaam is voor de trainers zelf en  2. omdat de spelers van LSC daar baat bij hebben,

Na de winterstop bieden we ook een korte cursus aan voor de trainers van de A-D elftallen. Voor vragen en/of opmerkingen, kun je me altijd mailen.

Met een voetbalgroet namens de VTC,
Cees Vogelvanger

  • Deel dit artikel