menu

Programmaboekje LSC Classics 2024

Nieuws Geplaatst door Jort Dikkerboom

Klik hier om het volledige programmaboekje LSC Classics 2024 te openen.

Beste voetballiefhebbers,

Met groot enthousiasme verwelkomen we jullie bij de 15e editie van het LSC Classics toernooi! Dit jaar vieren we een bijzonder jubileum, en het belooft een spectaculaire editie te worden. De oudste en meest prestigieuze voetbalverenigingen uit Utrecht, Noord-Holland, Friesland en Groningen komen samen voor een weekend vol sportieve hoogtepunten. We zijn trots om LAC Frisia, USV Hercules, Koninklijke HFC en Be Quick Groningen ook dit jaar weer te mogen ontvangen.

Helaas hebben we ook dit jaar te maken gehad met een afmelding maar door de inzet van vele LSC’ers zijn de poules aangevuld met sterke tegenstanders. Onze speciale dank gaat uit naar GVAV Rapiditas, VV Sneek Wit Zwart en Zeerobben.

Het toernooi begint zaterdag met de wedstrijden van de JO13 en JO15 teams, gevolgd door de JO17 en JO19 op zondag. De strijd om de podiumplaatsen en de felbegeerde Lute Dikkerboom trofee voor de meest opvallende speler in elke leeftijdscategorie zal wederom spannend zijn.

Om de 15e editie extra speciaal te maken, organiseren we zaterdag een voetbalparcours voor onze jongste talenten, de “Lytse Spilers” tot en met O12. Met activiteiten zoals stropdas schieten, levend tafelvoetbal, voetbaldarts en snelheidsmeters, is er voor elk kind iets leuks te beleven.

Op zaterdagavond hebben we een bijzondere wedstrijd gepland tussen team Classics “Legends en team Classics “Friends”. Alle spelers hebben door de jaren heen veel betekend voor het toernooi: sommigen hebben alle edities meegespeeld, anderen hebben de Lute Dikkerboom bokaal gewonnen, en weer anderen zijn op diverse manieren betrokken geweest. Na deze wedstrijd sluiten we de dag feestelijk af in “het restaurant”, met muziek van DJ Felipe.

Kortom, we hebben een weekend vol spektakel voor jullie in petto op 8 en 9 juni, op het sportpark aan de Leeuwarderweg. De toegang is het hele weekend gratis, dus zorg dat je erbij bent!

Met sportieve groet,

LSC Classics toernooicommissie

Jelmar Dikkerboom
Gerrit Boorsma
Johan Tadema
Niels Engelmoer
Jort Dikkerboom

  • Deel dit artikel