menu

Progamma jubileum toernooi 30 mei online!

Nieuws Geplaatst door Piet-Hein Herfkens

Beste spelende leden van svc LSC 1890,

Jullie hebben het al weken lang op de site kunnen zien bij agenda, er wordt een jubileumtoernooi voor alle spelende leden (junioren en senioren) georganiseerd op 30 mei. Organisatoren van dit grootse evenement zijn Daan Daniels en Patrick Vlap. Zij zijn al weken bezig om dit toernooi succesvol te laten verlopen. Per leeftijdscategorie wordt een toernooi van 7 tegen 7 gespeeld. Alleen de A speelt samen met de senioren om de verbinding te maken.

De leeftijdscoordinatoren en seniorencommissie hebben de indeling van de teams gemaakt waarvoor hartelijk dank. Zij hebben uiteraard de nodige zorgvuldigheid betracht om alle leden op te nemen in de teams. Mocht er toch een naam ontbreken of ben je afwezig op 30 mei geef het dan door aan frank.eggens@gmail.com.

In de pauze van 12.15 tot 13.15 wordt de finale van de penaltybokaal voor de E gehouden en de zullen alle meiden op het hoofdveld ook hun kunsten met penalty schieten tonen. Tevens is er van 10.00 tot 14.00 een jeugdinstuif voor 10 t/m 14 jaar op het trainingsveldje. 

Het gehele programma staat onder de banner: LSC 125 jaar welke op de homepage staat.

  • Deel dit artikel