menu

 U heeft nog tot 29 maart voor de Sponsor actie, dus steun ook met deze actie de club!!!!

Maandag 2 februari is  de Poiesz Jeugd Sponsor Actie weer van start gegaan. LSC 1890 doet ook dit jaar weer mee aan alweer de 10e editie van deze leuke spaar actie die loopt tot zondag 29 maart a.s.

Steun LSC 1890 met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor u ! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt Noorderhoek in Sneek.  Ga de munten niet opsparen tot aan het eind van de actie maar gooi ze regelmatig in de koker van LSC 1890 in de Poiesz supermarkt Noorderhoek.

De ‘oude’ munten van voorgaande jaren zijn niet meer geldig en kunnen ook niet ingewisseld worden voor nieuwe spaarmunten.

Mobiliseer iedereen in uw directe omgeving om vooral veel Jeugd Sponsor Munten te gaan sparen voor de jeugdafdeling van LSC 1890.
U komt nooit bij Poiesz supermarkt Noorderhoek? Geen nood !
Ook in de LSC kantine kunt u uw munten inleveren. Wij zorgen dat zij in de juiste koker terecht komen bij ’onze’ Poiesz supermarkt Noorderhoek.

Houd Twitter en onze Facebook pagina goed in de gaten voor updates, speciale aanbiedingen en niet onbelangrijk de tussenstand van de Poiesz Jeugd Sponsors actie.

Uw bijdrage is belangrijk en namens LSC1890 alvast bedankt voor uw steun.

  • Deel dit artikel