menu

Contract met Optisport

Samenwerking Optisport en LSC 1890

 

 

 

Leden (16+) van LSC mogen voor € 32,95 onbeperkt sporten bij Optisport Health Club Sneek.
Gebruik van de zonnebank is uitgesloten. Horeca is inclusief. De prijs van € 32,95 is gebaseerd op een 12 maanden overeenkomst. Eénmalig, bij aanvang va de overeenkomst, worden de kosten voor de TGS (12,50 borg) in rekening gebracht.

–  Bestaande leden van Opisport mogen hun overeenkomst omzetten met als nieuwe ingangsdatum 1 januari. Huidige leden gaan weer een nieuwe minimale overeenkomstduur aan van 12 maanden.

–  Nieuwe leden van Optisport mogen gedurende het jaar instromen. Alle overeenkomsten hebben een einddatum van 31 december 2018. Voorwaarde voor instroom is dat de overeenkomsten altijd een ingangsdatum hebben die op de eerste van de huidige maand ligt. Voorbeeld: lid worden per 14 november = ingangsdatum overeenkomst 1 november. Er wordt dus altijd een volledige maand als deelbetaling gehanteerd.

–  Ben je geen lid van LSC 1890 maar wil je wel tegen het LSC tarief gaan trainen bij Optisport, dan bieden we de mogelijkheid om als zogenaamd “Niet-Spelend lid” van LSC 1890 toch van de voordelen van de samenwerking te kunnen profiteren. Om “Niet-spelend lid’ te worden verwijzen we naar de link “lidmaatschap” onder het kopje menu van de site.

Winterstop – Tijdens de maanden December / Januari is het mogelijk om voor éénmalig € 35,- euro twee maanden te sporten. Let op: de leden die in november of december kiezen voor het abonnement zoals omschreven bij punt 1 krijgen de winterstop aanbieding gratis. Deelnemers kunnen per direct starten met sporten en gaan pas per 1 januari betalen

Opsomming;

–        12 maanden overeenkomst

–        32,95 per maand

–        Je bent lid van LSC 1890 (spelend of niet-spelend)

–        Inschrijven in november/december = gratis sporten tot 1januari

–        Huidige leden mogen overeenkomst omzetten per 1 januari (reguliere voorwaarden voor omzetten van toepassing)

–        Ingangsdatum nieuwe leden na 1 januari 2018 altijd op de eerste van de huidige maand (= volledige deelbetaling)

6- weeks trainingsprogramma voor LSC 1890 1ste en 2de team:
In overleg met de trainers van desbetreffende teams zal een winter programma worden ontwikkeld waarbij de aangegeven teams tweemaal per week ( of 1 maal afhankelijke van de wensen) – gedurende periode van 6 weken – een trainingsprogramma bij Optisport zullen volgen onder leiding van de trainers van Optisport.

Uitwijkmogelijkheden bij slechtweer:
Op momenten dat het kunstgras bij LSC 1890 door winterse weersomstandigheden is afgelast dan bestaat er mogelijkheid om als team (mits ouder dan 14 jaar!) gebruik te maken van de faciliteiten binnen Optisport. Trainers van Optisport zullen dan met de betreffende teams een programma afdraaien. Spelregels:

  1. Melding aan Optisport moet op de dag van afgelasting voor 11:00 uur geschieden.
  2. Begeleide trainingen gaan door bij beschikbaarheid trainers/zalen
  3. Er is altijd de mogelijkheid om zelfstandig te trainen in de fitnessruimte. Hier is altijd minimaal één trainer aanwezig
  4. Op maandag t/m vrijdag kan er vanaf 16:00 uur tot 19:00 uur door maximaal 3 teams gebruik worden gemaakt van de faciliteit binnen Optisport.