menu

Oproep: spullen voor online veiling realisatie kunstgrasveld

Nieuws Geplaatst door Jan Ligthart

LSC 1890 is achter en voor de schermen druk bezig met inzamelingsacties voor de realisatie van het tweede kunstgrasveld en de bouw/renovatie van de kleedboxen. Na onder meer het LSC Trapt Af Feest, de verkoop van tompoucen en het verzamelen van statiegeldflessen komt LSC met een volgende actie; een online Facebookveiling van artikelen die u kunt missen.

We vragen u daarom om waardevolle, historische of kostbare attributen aan te leveren via het mailadres LSC1890media@gmail.com. Wij zullen het product dan via Facebook veilen en verkopen voor het hoogste bod. Het opgeleverde bedrag komt dan geheel ten goede aan de realisatie van het kunstgrasveld.

Dus; heeft u een meubelstuk dat u kwijt wil, een verzameling die zomaar een fortuin waard kan zijn of iets anders kostbaars? Misschien heeft u wel een collectorsitem van LSC dat zomaar honderden euro’s op kan leveren? Mail de omschrijving en een foto van dat attribuut dan naar LSC1890media@gmail.com onder vermelding van ‘Veiling LSC’. Vergeet daarbij niet uw naam en contactgegevens te vermelden.

Bent u ondernemer en heeft u iets interessants voor de veiling? Dan ontvangen we uw suggestie ook graag via hetzelfde mailadres. De veiling loopt 48 uur vanaf het moment dat het product op Facebook wordt geplaatst. Vanzelfsprekend wint de gene die na afloop van de deadline het hoogste bod in een reactie heeft achtergelaten.

We hopen op uw creativiteit en bereidwilligheid!

  • Deel dit artikel