menu

De leden van LSC 1890 hebben tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) ingestemd met het door het bestuur voorgedragen voorzittersduo: Kim Kampman en Gerrit Boorsma. Daarnaast gaat Troy van Dijk de rol van secretaris vervullen, als vervanger van Steven van der Zee.

Kim Kampman was de afgelopen jaren actief binnen de jeugdcommissie van LSC 1890. Ze vervulde daarin meer dan verdienstelijk de rol van wedstrijdsecretaris. Gerrit Boorsma is binnen het bestuur geen onbekende. Al meer dan tien seizoenen zit hij in het bestuur van LSC 1890. Het duo heeft na meerdere gesprekken onderling en met het bestuur de voorzittershamer opgepakt. Kim en Gerrit hebben op de club eerder intensief samengewerkt tijdens de LSC Classics en alles rondom de kleding voor alle jeugd en senioren.

Als bestuur zijn wij zeer content met onze nieuwe voorzitters. Het bestuur is nu weer compleet en vol energie om nu al het seizoen 2024/2025 in te vliegen.

Tijdens de BALV werden de leden ook uitgebreid geïnformeerd over het traject Ledverlichting. Oud-voorzitter Wiebe Westra sprak de leden toe over de ontwikkelingen binnen het project Ledverlichting. Vanwege de geplande kosten werd aan de leden om toestemming gevraagd om verder te gaan en dit werd gehonoreerd. 

  • Deel dit artikel