menu

Mooi bedrag bij LSC Trapt Af Feest

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Afgelopen vrijdag was het LSC Trapt Af Feest in Alcatraz Café en Café Neighbours, dat werd georganiseerd door de senioren commissie. Er is door de kaart verkoop een mooi bedrag opgehaald voor het kunstgras veld en de boxen. De avond viel bij de leden zeer in de smaak.

Het feest begon rond tien uur waarbij een ieder rustig naar binnen kwam om de kaarten die gekocht waren in te leveren om vervolgens twee consumptie munten te ontvangen. Het happy hour was goed bevallen en er werd per team een lekker biertje gedronken. Het feest met echte meezingers was vanaf de Marktstraat te horen en dit trok ook nog meer gezellige mensen aan.

Ook zeer populair deze avond was het draaiend rad! LSC 4 had een groot aandeel bij dit onderdeel. Met veel prijzen zoals: shirtjes hoeden drankjes en shotjes waren de echte winnaars van deze avond.

Overal een geslaagde avond voor alle partijen. Op naar een nieuw kunstgrasveld, nieuwe boxen en nog meer leuke feestjes. We willen iedereen van Neighbours en Alcatraz Café van harte bedanken voor deze avond.

De seniorencommissie

  • Deel dit artikel