menu

Het is niet meer weg te denken uit de programmering van LSC 1890 en daarom organiseert de seniorencommissie op zaterdag 29 december 2018 in de Sneeker Sporthal wederom het “LSC Senioren Mixed Zaaltoernooi”. Aanmelding is individueel en kan via de gebruikelijke route op onze website. Zeg maar niets meer zou je zeggen, toch willen we laten weten dat de zaal open gaat om 18.30 uur. (Tekst gaat verder onder formulier)

Meld je aan!

Om in de sfeer van onze club te blijven is er besloten om als thema te gebruiken “clubs die net als LSC 1890 hun spelers niet betalen”. Het alom geprezen zaaltoernooi is toegankelijk voor senioren, a-junioren, vrouwenteams, de vrouwelijke en mannelijke tak van de 35+, trainers, coaches, leden en een ieder die graag tegen het leder trapt in de zaal, mits lid van LSC 1890.

Voorafgaand aan het toernooi is de traditionele teamindeling weer te volgen via de sociale mediakanalen van LSC 1890. Dus niks geen vuile huichelarij, maar duidelijk te zien dat alles een mens gelukkig kan maken als zijn naam wordt getrokken. Ploegen die dit jaar meedoen zouden zomaar het Deense nationale elftal, OFI Kreta, 1860 München, Albecete en / of Balıkesirspor.

Na afloop van het toernooi zullen we doorgaan in de kantine van de Sneeker Sporthal, waar na afloop van de prijsuitreiking uiteraard nog genoten kan worden van een glaasje bier, een bitterballetje en van oeroude verhalen.

Dus kun je nog zingen, toe zing dan toch mee! Luid moet het klinken voor ons L.S.C. En kun je nog voetballen, kom meld je dan aan! Voetballen in de zaal, dat doen we te saam!

  • Deel dit artikel