menu

LSC JO19-2 op jacht naar de Beker

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

19-11-2016

LSC JO19 VS FC Wolvega JO19-2

JO19-2 Verzamelt zich om 12 :00 op het sportpark van LSC om de 3e ronde van de beker te bereiken eerst moet vandaag FC Wolvega JO19-2 Verslagen worden .
Vooraf leek dit een mooie uitdaging wat kunnen we verwachten van de tegenstander hoe sterk zijn ze ect ect .

We begonnen de dag met een heerlijke lunch soep en broodjes en nog even gezellig bij elkaar zitten om uitgerust met volle energie de wedstrijd te spelen .

Na de team bespreking gingen de spelers in de warming -up . Deze werd echter werd echter verstoord door de tegenstander ,Wolvega was de shirts vergeten en wilde dat wij shirts gingen regelen(NO WAY) . de boys van LSC raakte hier lichtelijk de weg door kwijt maar naar dat we ze zover hebben gekregen om terug te rijden om shirts te halen .

Was het klaar LSC was klaar voor de wedstrijd en begon goed aan de wedstrijd dit resulteerde al in een 1-0 voorsprong na 1,30 minuut spelen Kilian Molenmaker nam de 1e treffer voor zijn rekening en zo denderde LSC met zeer goed voetbal door richting later een mooie resultaat , De eerste helft verder werd LSC sterker en sterker , Jort Bloemhof nam de 2-0 en later ook de 3-0 voor zijn rekening . een rust stand van 3-0 zeer goed en in de pauze heeft de trainer zijn jongens dan voor gehouden dat we nog een helft moesten spelen he Nog 45 minuten te gaan om de overwinning binnen te halen . Er werden wat wissels ingebracht Gerben de boer verving onze spits DE TANK !! ( C) . en ook werd er verdedigend gewisseld want iedereen moet spelen . Wolvega kwam sterk uit de kleedkamer en kwam binnen 1 minuut met een tegen goal . Hier reageerde LSC gelijk weer op met SPITS Gerben de boer die de 4-1 maakte Wolvega kwam weer vel terug en maakte gelijk 4-2 we Gaan het toch niet meer weggeven dachten we op de bank !! . Naar nog wat wisselingen in de ploeg wist LSC op kracht en inzet zich toch weer te herpakken Gerben de boer maakte vervolgens nog de 5-2 en ook de 6-2 .
Na het laatste fluitje van de scheids was er vreugde LSC JO19- 2 Bekert verder en plaatse zich bij de laatste 12 clubs in district noord .

JO19-2

  • Deel dit artikel